def Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2007 θυμαστε καποτε που σας ειχα πει οτι περιμενα την αναβαθμηση των vista,λιοπον υπηρχε παρα πολυ μεγαλη καθυστερηση,μμετα απο καποια προβληματα με την moduslink, ενω ειχα πληρωσει στις 22-1-2007 μουστειλαν ενα Mail και μου ειπαν οτι δεν ειχα πληρωσει και οτι η παραγγελεια μου ακυρωθηκε,τους εξηγησα οτι τον υπολογιστη τον χρησοιμοποιω για εργασοθεραπεια και οτι μου ειναι απαραιτητος σε καθημερινη βαση μετα απο αυτο πριν απο λιγες μερες,απευθηνθηκα στην microsoft hellas,μιλησα με τον προισταμενο ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ,και ο ανθρωπος εκανε τα αδυνατα δυνατα για να με βοηθησει,να σας πω οτι το πακετο αναβαθμησης ηταν τα vista premium 32,και σημερα το πρωι μου στειλε παιδια ακουστε ΤΑ VISTA ULTIMATE ΕΛΛΗΝΙΚΑ AYTA ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 540ΕΥΡΟ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=58&product=933708 :jump: :jump: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Καλά μην τους προσκυνάς κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Georgesod Καλά μην τους προσκυνάς κιόλας κατσε φιλε μου ξερεις πολλους να το κανουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 ξέρω το MSDNA που έχει δώσει στο κορίτσι μου 4χ Win xp pro 32/64 bit και 2χ Vista business πάντως καλή η κίνηση αλλά το θέμα είναι η ταλαιπωρία την οποία κάποιοι την κοστολογούν παραπάνω και απο 500 ευρώ! (προσωπικά δε το κάνω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Μπράβο στην MSHellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 συγνωμη κιολας αλλα γιατι μονο να λεμε τα κακα πραγματα που μας συμβαινουν απο εταιριες ,δεν θα πρεπε αυτες τις κινησης να τις χειροκροτουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Σωστα, απλα παντα θυμομαστε τα κακα και ξεχναμε τα καλα. Το κανουν πολλοι, το κανω κ εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Μπραβο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάϊος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:31] συγνωμη κιολας αλλα γιατι μονο να λεμε τα κακα πραγματα που μας συμβαινουν απο εταιριες ,δεν θα πρεπε αυτες τις κινησης να τις χειροκροτουμε? Ένα μπράβο στην MS Hellas!! Ασχέτως που κατεβάζουμε καντήλια μου άρεσε το γεγονός που ΠΙΑ και στα παραρτήματα των εταιρειών στην χώρα μας αρχίζουν και μας συμπεριφέρονται έστω με προβλήματα και καθυστερήσεις σαν καταναλωτές και όχι σαν μπούγιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 2, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Μπράβο τους και από μένα. Def, περιμένουμε εντυπώσεις ε?? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Μπράβο τους και από μένα. Def, περιμένουμε εντυπώσεις ε?? :D πανε σφαιρα τα 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamafka Μάϊος 2, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Καποια εποχη που αντιμετωπισα προβλημα με μια DFI NF3 μετα απο καμποσα format,εχασα τις αδειες χρησης, DSP βλεπεις, πηρα τηλεφωνο την microsoft hellas και μου εδωσε αλλες τρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 2, 2007 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:54] πανε σφαιρα τα 64bit Σοβαρα? Εγω χθες βαριομουνα σε απελπιστικο βαθμο και ξανα-περασα (την πρωτη φορα που τα εκανα install, αντεξα μονο 3 μερες πριν τα σβησω) τα 32bit σε ενα partition και μου φανηκαν απελπιστικα αργα για φρεσκο-βαλμενο λειτουργικο. Ειδικα σε boot time. Εφαρμογες δεν ετρεξα, λιγο με το speech recognition επαιζα και περνουσε η ωρα Εχει δει κανεις αλλος διαφορα 32-64bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 2, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Σοβαρα? Εγω χθες βαριομουνα σε απελπιστικο βαθμο και ξανα-περασα (την πρωτη φορα που τα εκανα install, αντεξα μονο 3 μερες πριν τα σβησω) τα 32bit σε ενα partition και μου φανηκαν απελπιστικα αργα για φρεσκο-βαλμενο λειτουργικο. Ειδικα σε boot time. Εφαρμογες δεν ετρεξα, λιγο με το speech recognition επαιζα και περνουσε η ωρα Εχει δει κανεις αλλος διαφορα 32-64bit? Σωλονα θα σου πω ενα παραδειγμα,εχω την ultra logitech καμερα,την εγκατασταση στα 32βιτ vista την εφτιαχνε σε 7 λεπτα τωρα σε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 2, 2007 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 ναι τα 64βιτα αναβουν κατα 1,2sec πιο γρηγορα τα καντηλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 2, 2007 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από zyx ναι τα 64βιτα αναβουν κατα 1,2sec πιο γρηγορα τα καντηλια Πάλι πέσαν οι servers; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Μάϊος 2, 2007 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Την ΜΣ την κατακρίνουμε για τον τρόπο που έχει κατακλήσει τα πάντα...Λογικό είναι αφού υπάρχει ανταγωνισμός...Τώρα το ότι είναι επαγγελματίες με πολύ σωστή πολιτική στο τρόπο προώθησης των προϊόντων της αυτό είναι κάτι που το ξέρουν και το κάνουν καλά....αρκετά καλά!Δεν παύει να είναι ένα λειτουργικό όμως με αδυναμίες στην σταθερότητα, πλεονεκτήματα στην χρήστικότητα και με πολύ μεγάλη προσοχή στο promotion των προϊόντων της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 7, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 σημερα μουρθε ενα μυνημα μετα απο 5 μηνες απο την ολλανδικη εταιρια οτι τα vista μου τα στειλανε,και οτι θα τα παραλαβω εντος 3 εβδομαδων ,και η φαση ειναι αυτη ηρθαν σε επαφη με την Microsoft hellas,και τους ενημερωσαν οι ανθρωποι απο δω οτι μου τα στειλανε.Εγω για καλο και για κακο εστειλα ενα mail ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τους ενημερωσα για το μυνημα και οτι ειμαι στην διαθεση να τους τα στειλλω πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 7, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από def σημερα μουρθε ενα μυνημα μετα απο 5 μηνες απο την ολλανδικη εταιρια οτι τα vista μου τα στειλανε,και οτι θα τα παραλαβω εντος 3 εβδομαδων ,και η φαση ειναι αυτη ηρθαν σε επαφη με την Microsoft hellas,και τους ενημερωσαν οι ανθρωποι απο δω οτι μου τα στειλανε.Εγω για καλο και για κακο εστειλα ενα mail ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τους ενημερωσα για το μυνημα και οτι ειμαι στην διαθεση να τους τα στειλλω πισω Ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2007 πανε σφαιρα τα 64bitΣφαίρα σε σχέση με τι? Τρέχουν πιο γρήγορα τα προγράμματα? Όχι. Boot-άρουν πιο γρήγορα? Όχι. Παίζεις πιο γρήγορα παιχνίδια? Όχι. (Το πιιθανότερο είναι να μην τρέχει τίποτα). Τώρα αν εννοείς ότι πάει σφαίρα το surfing με τον explorer, Οk, grats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.