Occultist Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2007 Στο σύστημα της υπογραφής έχω ένα στικ 1gb και σκέφτομαι να προσθέσω άλλο ένα. Σύμφωνα με κάποιους περιορισμούς του s754 όμως, θα πρέπει να τρέξω στα 333 για να έχω 2 στικάκια. Το σύστημα με ενδιαφέρει απλά να είναι λειτουργικό και να παίζει καλούτσικα κάποια παιχνιδάκια. Θα χάσω πολύ σε ταχύτητα από τη μετάβαση στα 333? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Παρεμπιπτόντως, στα winxp, με 2gb είναι προτιμότερο να κάνω disable το page file? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Δε ξερω αν ειναι προτιμοτερο..Παντως και εγω με τα δυο γιγαμπαιτ που εχω σε winxp εχω το pagefile σε αλλον δισκο...εχω ορισει 1500min/max Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάϊος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Νομιζω DDR333 βαζεις οταν εχεις 3 dimm στο 754. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 1, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 όχι, δυστυχώς (μιλάμε πάντα για double sided 8x που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των sticks που κυκλοφορούν σε αξιοπρεπείς χωρητικότητες) Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Παρεμπιπτόντως, το χ16 τη διαφορά έχει με το 8χ double rank?? Υπάρχει 16άρι μονής όψεως δηλαδή;;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 5, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Κανείς δεν έχει δουλέψει ποτέ 754 με πάνω από ένα stick;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Μάϊος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2007 Εγώ το δουλεύω με τρία dim των 512 mbt όπως τα έχω στην υπογραφή μου στα 400 δουλεύουν κανονικά χωρίς προβλήματα και λίγο καλύτερες επιδόσεις στο 3d mark 05 μην σκεφτείς καμία μεγάλη διαφορά 80 points Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 6, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Μπορείς να postάρεις ένα screenshot από cpuz/memory στο μηχάνημά σου; Επίσης, μήπως τα dimmάκια σου είναι μονής όψεως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Μάϊος 6, 2007 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Όχι τα dimm μου είναι διπλά έχουν chips και από τις δυο μεριές τους είναι αυτά τις υπογραφής μου bit4ram τώρα όσο για το cpuz/memory δεν το έχω αλλά θα το ψάξω και θα κάνω αυτό που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Μάϊος 6, 2007 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Αν κατάλαβα καλά ζήτησες αυτό , αν είναι κάτι άλλο πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 6, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Το tab memory (ακριβώς δίπλα), αν σου είναι εύκολο. Επίσης, αν μπορείς τσεκάρισε αν τα dimms σου έχουν τσιπάκια και από τις δύο πλευρές τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Μάϊος 6, 2007 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Αρχική απάντηση από pavou [Σήμερα, στις 17:01] τα dimm μου είναι διπλά έχουν chips και από τις δυο μεριές τους .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Μάϊος 6, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Ενδιαφέρον...υποτίθεται ότι είναι εκτός προδιαγραφών αλλά αφού δε σου έχει πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.