fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Φορητός καινούριος HP με wide 15" οθόνη.Βιντεοπροβολέας 7ετίας sony data-projector. http://www.sonydigital-link.com/tv/projectors/projectors.asp?l=el&sc=PROJ&m=VPL-SC60EΟ προβολέας σε σταθερό pc παίζει μιά χαρά.Ο φορητός σε έναν καινούριο βιντεοπροβολέα που τον δοκίμασα προχθές έπαιξε αμέσως με έξοδο ταυτόχρονα και στη δική του οθόνη με fn-f4.Σήμερα πάω να κάνω μιά παρουσίαση συνδέοντας τον ΗΡ με τον sony και δεν μπορώ να πάρω εικόνα από τον προβολέα. Οτι και να κάνω μου δείχνει no signal (input A). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Μου έχει τύχει βιντεοπροβολέας να παίζει με το το laptop μου και να μην παίζει με το laptop του σχολείου. Τελικά αποδείχτηκε ότι κάτι δεν του "καθόταν" καλά με το καλώδιο. Με αλλαγή καλωδίου έπαιξε, χωρίς ποτέ να μάθω ποιο ήταν το πρόβλημα. Το καλώδιο πάντως δεν ήταν ελαττωματικό, εφόσον έπαιζε με το δικό μου laptop. Με τι καλώδιο επιχειρείς να συνδέσεις το laptop με τον βιντεοπροβολέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Με RGB που έχει 14 πινς από όσο βλέπω κοιτάζοντας το καλώδιο τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 1, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Solved!Εχει ο προβολέας στο κάτω μέρος ένα μικροσκοπικό διακοπτάκι που γράφει 75-ohm on-off. Το έβαλα δοκιμαστικά στο on και παίζει κανονικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.