COSTELLO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Έχω ενα παλιό pc και σκέφτομαι να το κάνω κατεβαστήρι.Και θέλω να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό με σύνδεση esata και usb.Αν ειναί συνδεμένος στο κατεβαστηρι με usb και στο βασικό Pc με esata θα μπορούν να το βλέπουν σωστά και τα 2 pc ή θα δημιουργηuή κάποιο πρόβλημα?????
jpavly Απρίλιος 30, 2007 #2 Απρίλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από COSTELLO Έχω ενα παλιό pc και σκέφτομαι να το κάνω κατεβαστήρι.Και θέλω να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό με σύνδεση esata και usb. Αν ειναί συνδεμένος στο κατεβαστηρι με usb και στο βασικό Pc με esata θα μπορούν να το βλέπουν σωστά και τα 2 pc ή θα δημιουργηuή κάποιο πρόβλημα????? Και να γίνεται, ποιος ο λόγος; Αν το βάλεις με το eSata στο μεγάλο PC, θα έχεις 300MBps. Αν το βάλεις στο USB του μικρού, το πολύ 40MBps(αν έχει USB2.0 το παλιό). Αν απλά τον κάνεις share από το μεγάλο όμως, θα έχεις στο μικρό μέχρι 100MBps
COSTELLO Απρίλιος 30, 2007 Author #3 Απρίλιος 30, 2007 θέλω για περισσότερο χώρο.Να κατεβάζω από το παλιό pc και να μπορώ να το βλέπω από το άλλο pc.Δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα τόσο πολύ!!
spc Απρίλιος 30, 2007 #4 Απρίλιος 30, 2007 Τσέκαρε ότι καλύτερο (και ομορφότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη) υπάρχει: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent_pro_data_movers @Μοδίστρα: Mbps # MB/S
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.