MasterDAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Έχω το ακόλουθο σύστημαAsus a8n-sli deluxe με 2x raptor 36 σε raid 0 στον nvidia controller και δύο ακόμα sata δίσκους. Στους raptor είχα εγατατεστημένα τα winxp sp2Πριν από κάμποσο καιρό πέρασα δοκιμαστικά τα vista ultimate 64 σε έναν από τους sata δίσκους (όχι τους raptor). Στην αρχή είχα προβλήματα με drivers, οπότε δε τα χρησιμοποιούσα και έκανα boot από τους raptor στα xp. Πριν από λίγο καιρό βρήκα οδηγούς για όλα τα περιφεριακά μου, εκτώς από το μάτι για υπέρυθρες (το ma-620) οπότε άρχησα να χρησιμοποιώ δοκιμαστικά τα vista. Δυστηχώς όμως τελείωσε η περίοδος χάριτος οπότε και τα vista "κλείδωσαν". Λέω δε βαριέσε, ας τα βάλω στους ράπτορες ώστε να τα χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό να δω τη γίνεται και βλέπουμε. Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα.Όταν πήγα να κάνω πάλι εγκατάσταση, αυτή τη φορά στους ραπτορες (με φορματ) όλα ξεκίνησαν κανονικά αλλά στη πρώτη επανεκίνηση, μου λέει ότι δε βρήσκει ένα αρχείο (bootmng) και δε μπορώ να καταλάβω τι φτάει. Εκεί κολάει η εγκατάστασηΕπίσης δοκίμασα να αλλάξω raid controller και να χρησιμοποιήσω τον sil3114 της μητρικής (για καλύτερα (?)) αλλά τώρα δεν έβλεπε τους δίσκους! Συγκεκριμένα απενεργοποίησα τον nvidia raid ενεργοπιήσα τον sil και όρισα πάλι raid 0 τους δύο ράπτορΈχει κανείς ιδέα τι γίνετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Χρησιμοποιησες κανονικα την δισκετα της μητρικης για το Raid?Ειτε για τον silicon ειτε για τον Nforce4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Απρίλιος 29, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Για τον nvidia controller δε μου ζήτησε και βρήκε τους δίσκους κανονικάΓια τον sil ψάχνω και δε βρίσκω οδηγούς και αυτούς που είχε η μητρική δε τους χρησιμοποιεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από MasterDAL Για τον nvidia controller δε μου ζήτησε και βρήκε τους δίσκους κανονικάΓια τον sil ψάχνω και δε βρίσκω οδηγούς και αυτούς που είχε η μητρική δε τους χρησιμοποιεί Το οτι βρηκε τους δισκους δεν λεει κατι πιστεψε με.Ξαναδοκιμασε με τον Nvidiot controller και την δισκετα του. Ακομα και αν βρει τους δισκους πες του να φορτωσει drivers απο την δισκετα και δοκιμασε ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Απρίλιος 29, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 14:53] Το οτι βρηκε τους δισκους δεν λεει κατι πιστεψε με.Ξαναδοκιμασε με τον Nvidiot controller και την δισκετα του. Ακομα και αν βρει τους δισκους πες του να φορτωσει drivers απο την δισκετα και δοκιμασε ξανα. Δε το καταλαβαίνω καθώς αναγνωρίζει το δίσκο, αλλά το δοκίμασα με τους τελευταίους οδηγούς της nvidia. Και πάλι τζίφος.........Το μύνημα τώρα είναι "Disk boot failure κλπ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.