_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: Λοιπον: α) Εχω μια τηλεόραση τηv KLV-L32M1 της Sony η οποία ειναι 32'.Θελω να ρωτήσω αν μπορω με καποιο τροπο να εχω HD output κ να ρωτήσω αν χωρις να ειναι ΗD αν σηκώνει μεχρι 1080 ανάλυση η μεχρι τι ανάλυση σηκώνει.. ολα αυτα με ενδιαφέρουν λογο του PlayStation 3 β) Η οθόνη του pc μ ειναι η viewsonic VE710s.. Ποιο καλλωδιο θα μ προτινατε για DVI-->HDMI ?κ με αυτην την οθόνη μπορω να παιζω τα παιχνιδια του PlayStation 3 σε 1080 ? :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Απρίλιος 29, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Help ρε παιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Απρίλιος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 α)Οχι με την sony δεν έχεις HD γιατι η μέγιστη ανάλυση που υποστηριζει ειναι 1366 x 768. Αλλα μπορει να ειναι HD ready να κατεβάζει εντέχνος την ανάλυση για να παίξεις. Θα παίζει το PS3 αλλα όχι σε πραγματικο HD(1920x1080) β)μάλλον τα ίδια που σου είπα και πιο πάνω. Δεν βρήκα το μοντελο που λες μήπως δεν το εχει γραψει σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Απρίλιος 29, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 α)Απο πού μπορώ να δω αν ειναι HD ready?Δηλαδη με τι ανάλυση θα παιζω το playstation 3?β)Οπ λάθος το είχα γράψει:VE710s !Τελικά που θα έχω καλύτερη απεικόνιση κ καλύτερη γραφικά ? Στην οθόνη του pc μου η στην τηλεόραση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Απρίλιος 29, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 α)δες στο manual. η ανάλυση που θα παίζεις θα είναι λογικά η 1366 x 768 που υποστηρίζει το monitorβ)το μονιτορ που έχεις έχει μέγιστη ανάλυση 1280χ1024.τώρα που θα βλέπεις καλύτερα λογικα στην sony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Απρίλιος 29, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Tnx για την βοηθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.