planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2007 Πήρε ένας φίλος μία κάρτα τηλεόρασης Pinnacle Hydrid Pro 310i. Drivers έχω βάλει. Μπορεί να μου πει κάποιος πού θα βρω πρόγραμμα για να παίξει στα XP δεδομένου ότι δεν έχω το CD; SOS! :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 28, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Δεν υπάρχει κάποιος στο forum που να έχει κάρτα τηλεόρασης pinnacle και Windows XP να μου πει ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Γιατί δεν ψάχνεις από το site του κατασκευαστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αν εχει καλη ή κακη ποιοτητα.. μια φορα που χρειαστηκε να δω αμα δολευει μια καρτα χωρις να εχω software βρηκα αυτο.. Για μια pci TV anal-og της pinnacle εψαχνα ..το site του κατασκευαστη με μπερδεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Απρίλιος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 intervideo windvr 3υποστηριζει μονο analog Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Απρίλιος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 10:06] Πήρε ένας φίλος μία κάρτα τηλεόρασης Pinnacle Hydrid Pro 310i. Drivers έχω βάλει. Μπορεί να μου πει κάποιος πού θα βρω πρόγραμμα για να παίξει στα XP δεδομένου ότι δεν έχω το CD; SOS! :cry: Μπές εδώ http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog+PVR+%28cable_antenna%29/Pinnacle+MediaCenter+Support/Download+Area/MediaCenter+_+TVCenter+v+4_x/TVCenter+Pro+4_7.htm?mode=documents&newProductDisplayName=PCTV+310i&newProductName=PCTV+310i για drivers & software της κάρτα αυτής μιας και την έχω και εγώ. Απο εκει και πέρα είτε για λήψη καναλιών είτε για video capture απο αναλογικές πηγές, δοκίμασα και δούλεψαν επιτυχώς τα παρακάτω προγράμματα:Ulead DVD Movie Factory 5Nero 7 HomeNero VisionCyberlink Power CinemaCyberlink Power Director Express (απο την σουίτα Cyberlink Power Producer 5)Pinnacle Studio Plus Titanium 10.6.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 28, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Όσο κι αν φαίνεται παράξενο το ψάχνω το θέμα 3-4 μέρες και δεν μπορώ να βρω άκρη. Η σελίδα της pinnacle είναι για τον πούτσο, κατέβασα το tv center pro 4.7 και δεν έχει serial, κατέβασα επίσης κάποια άλλα προγράμμα από εκεί και μου λέει για windows media center. Της έβαλα το powerVCR και δεν παίζει. Κατεβάζω τώρα το Power cinema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Απρίλιος 28, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 19:40] Η σελίδα της pinnacle είναι για τον πούτσο... καλά, δεν είναι ανάγκη να βρίζεις κιόλας . Το Power Cinema που κατεβάζεις είναι μια πολύ καλή λύση. Σίγουρα θα παίξει η καρτούλα σου με αυτό. Είναι δοκιμασμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 28, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Αν το η καρτα σου υποστηριζεται τοτε θα ειναι η καλυτερη λυση για σενα.http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=138360http://www.tv-plugin.com/index.php?id=5,0,0,1,0,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 28, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Γενικώς οι κάρτες τv της Pinnacle, η πολιτική και η υποστήριξη της είναι Γ.Τ.Π Για προγραμμα δοκίμασε το Dscaler http://www.dscaler.org/downloads.htm και για ραδιόφωνο το radiator http://flesko.cz/radiator.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Απρίλιος 29, 2007 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από planetman [Χθες, στις 19:40] Όσο κι αν φαίνεται παράξενο το ψάχνω το θέμα 3-4 μέρες και δεν μπορώ να βρω άκρη. Η σελίδα της pinnacle είναι για τον πούτσο, κατέβασα το tv center pro 4.7 και δεν έχει serial, κατέβασα επίσης κάποια άλλα προγράμμα από εκεί και μου λέει για windows media center. Της έβαλα το powerVCR και δεν παίζει. Κατεβάζω τώρα το Power cinema... Καταρχάς εξήγησε μου κάτι για να σε βοηθήσω. Πως την πήρε την κάρτα ο φίλος σου και δεν έχει το cd? Αν την αγόρασε original το πακέτο έχει μέσα το cd, πες του να στο δώσει. Αν την βρήκε με άλλο τρόπο, τότε υπάρχει πρόβλημα αν δεν έχεις το cd. Απο το site της Pinnacle μην κατεβάσεις την έκδοση 4.7 γιατι ειναι beta και δεν δουλεύει σωστά με την 310i. Κατέβασε την 4.22 αλλά και πάλι θα χρειαστείς serial, οπότε στείλε μου Pm να σου δώσω εγώ έγκυρο serial.Τέλος, με το Pinnacle Studio 10.5.1 θα κάνεις την δουλειά σου άψογα, καθώς και με το power cinema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Απρίλιος 29, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Dscaler κι απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 29, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Πήρε έτοιμο υπολογιστή και δεν του έδωσαν cd για κάρτα τηλεόρασης. Κατέβασα το power cinema αλλά είναι trial, μάλλον θα ξανακατεβάσω πιο παλιά έκδοση που θα είναι ολόκληρο. Προτείνεις κάτι άλλο; Πάντως από τη σελίδα της pinnacle δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά. Ζητάνε serials ή θα θέλουν media center ή κάπου αλλού θα σκαλώσει σίγουρα...ΥΓ: Όταν λες Pinnacle Studio 10.5.1 εννοείς τα 3.5GB;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
oekab1992 Απρίλιος 29, 2007 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από planetman [Χθες, στις 22:19] Πήρε έτοιμο υπολογιστή και δεν του έδωσαν cd για κάρτα τηλεόρασης. Κατέβασα το power cinema αλλά είναι trial, μάλλον θα ξανακατεβάσω πιο παλιά έκδοση που θα είναι ολόκληρο. Προτείνεις κάτι άλλο; Πάντως από τη σελίδα της pinnacle δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά. Ζητάνε serials ή θα θέλουν media center ή κάπου αλλού θα σκαλώσει σίγουρα...ΥΓ: Όταν λες Pinnacle Studio 10.5.1 εννοείς τα 3.5GB;;;;; Για να βάλεις το media center, θές serial. Θές να σου δώσω? Αν ναι στείλε μου προσωπικό μήνυμα. Τώρα, κατέβασε μια "περιποιημένη" έκδοση του cyberlink power cinema και επίσης κάνεις την δουλειά σου. Για απόλυτο πάντως video capture (όχι τόσο πολύ για να δεις tv) κατέβασε το pinnacle studio 10.5.1 που ειναι περίπου 1.5 Gb, σε κάποια "χαστουκισμένη" έκδοση και επίσης κάνεις την δουλειά σου. Εγώ προσωπικά βλέπω κανάλια με την κάρτα μέσω του media center 4.22, και κάνω video capture μέσω pinnacle studio plus 10.6.1 titanium edition. Στην συνέχεια μοντάρω τα βίντεο μου με adobe premiere & adobe after effects. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 30, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Τελικά έκανα δουλειά με το power cinema, όλα καλά. Ευχαριστώ παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.