makio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 μου ζητησαν εναν μεταφραστη (οχι λεξικο) Ελληνικο-αγγλικοψαχνω προς την MLS αν και δεν ξερω την ποιοτητα/επιδοσεις του..αν εχετε κατι να μου προτεινεται ειμαι ολος αυτια!!θενκσ ιν αντβανς (opos leme eyxaristo poli !!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Απρίλιος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 www.worldlingo.com .Το θέμα έχει αναφερθεί πολλές φορές να χρησιμοποιείς την αναζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Απρίλιος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 http://babelfish.altavista.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 28, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 παιδια μαλλον δεν καταλαβατε σωστα...προγραμμα ζηταω -κατι σε πιο επαγγελματικο ας πουμε - γι αυτο και ανεφερα την MLS...Αρχική απάντηση από apostolis22 www.worldlingo.com .Το θέμα έχει αναφερθεί πολλές φορές να χρησιμοποιείς την αναζήτηση αγαπητε Αποστολη ευχαριστω για την ''υποδειξη'' - δεν εχω δωσει τετοιο δικαιωμα μεχρι τωρα στα -πολλα- χρονια που 'γυρναω' στα φορουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.