Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Ξαφνικά, ενώ προσπαθούσα να κανω το bf2142 να δουλεψει,κολλαει το σύμπαν..Κάνω reset,το pc ακούγεται να ξεκινά αλλά η οθόνη δεν ανάβει.Έκανα clearmos, έβγαλα σκληρούς, μνήμες κτλπ αλλά το ίδιο.Κάηκε η μητρική; Να αρχίσω το ξήλωμα αν είναι,διότι πρέπει να ετοιμασω και εργασία για τη Δευτέρα..Περιμένω τη γνώμη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 εγω το levicom υποψιαζομαι.......λιγο για την 7800gt.οταν εβγαλες σκληρους μνημες εβγαλες και καρτα γραφικων?μακαρι να ειναι μονο η καρτα γραφικων ή μονο η μητρικη.............και οχι συνδυασμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Ξέρω γω; Τι να 'παθε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 27, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 το psu δε νομίζω, όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν, οι σκληροι ακούγονται, το fan της gpu παίζει, η οθονη οτα βγαζω το καλωδιο dvi λέει κανονικα check signal κ όταν το ξαναβάζω μπαίνει σε standby, δηλ οθόνη κ gpu δείχνουν οκ, με live cd ( χωρίς σκληρούς συνδεδεμενους) δε κάνει τίποα, οι σκληροί στο bootαρισμα δεν ακούγονται....Ψηφίζω μητρική...ξήλωμα νυχτιάτικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 27, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 την καρτα γραφικων γιατι την βγαζεις απεξω?και να δουλευει το ανεμιστηρακι της δε σημαινει κατι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 27, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Τα λύνω όλα, τα δένω με τη μαμά ψύκτρα cpu πάνω και λέω, ας το βάλω μία πάνω για μια τελευταία δοκιμή μη τρέχω τσάμπα..Και voila! δούλεψε..Δε το σχολιάζω καθόλου..Απλά πάω για ύπνο..Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.