Pieros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Χαίρεται ενδιαφερομαι να αγοράσω 2 ασύρματα ρουτερ για να τα χρησιμοποιησω ως εξης.Θέλω να συνδεομαι με τον απο πάνω μου (εγω ισόγειο κ αυτος στον 1ο κ οι Η/Υ θα είναι ακριβώς στην ίδια θέση) Τι καλό έχετε να προτείνετε κ σε τιμές κυμαίνονται?Με ενδιαφέρει να έχω καλό σήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Χρειάζεσαι ένα οποιοδήποτε ασύρματο router και κάποια ασύρματη συσκευή που θα παίζει client στο access point του router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Απρίλιος 28, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 οταν λες ασύρματη συσκευή τι αριβώς εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 28, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Με καποιο τροπο και οι αλλοι υπολογιστες πρεπει να παιρνουν σημα απο το ρουτερ σου!Αυτο θα γινει με καποια ασυρματη καρτα δικτυου ή καποιο στικακι ή κατι τετοιο τελοσπαντων το οποιο πρεπει να ειναι εξισου καλο για να εχεις καλο σημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Απρίλιος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2007 Για ρουτερ θα σου προτεινα το us robotics 9108. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάϊος 2, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Ποια ασύρματη κάρτα θα προτείνατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 NETGEAR WG111GR ή D-LINK DWL-G510 Ειναι κ οι 2 Vista compatible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Μάϊος 2, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Οκ τα βιστα ειναι ένα θέμα απλά θα ήθλα να είναι κ πολύ καλες στο σημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Στο πατρικο μου ειχα το router της NetGear WGR614 (vr 5). Καποια στιγμη ειχα ανεβει στην ταρατσα (2 οροφοι πιο πανω) να δω αν υπαρχει σημα απο καποιον απο το AWMN. Παραδοξως ειδα σημα απο το router μου και επαιζε στα 10-22 Mpbs! Λογικα στον 1 οροφο θα ειναι καλυτερα.Επισης για router, πολυ καλη κ δοκιμασμενη λυση ειναι το LINKSYS WRT54G Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 2, 2007 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΕπισης για router, πολυ καλη κ δοκιμασμενη λυση ειναι το LINKSYS WRT54G Από άποψης δυνατοτήτων και όχι radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.