minus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα ελληνικά προγράμματα αναγνώρισης ομιλίας να μας πει εμπειρίες?Εννοώ τα:Λογογράφος, έκδοση 3και Mls Talk n Write.Εί δυνατόν εμπειρίες πρόσφατες γιατί όταν είχαν κυκλοφορήσει οι πρωτες εκδοσεις ηταν πολλες οι αδυναμιες.Δουλευουν καλά? Είναι γρήγορα? Κάνουν λάθη στην καταγραφή του κειμένου?Εν τέλει αξίζει τον κόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 εγω εχω δοκιμασει τον Λογογράφο στην εκδοση 1.1.μια χαρα τα εγραφε, απλα επρεπε να μιλαω σαν ρομποτ, aka αργα και δυνατα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 27, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Δοκίμασα το MLS Talk & Write πρίν 3 βδομάδες, αγορασμένο.Καλό σε γενικές γραμμές, περνάς μια διαδικασία "εκπαίδευσης" που διαβάζεις ενα κείμενο έτσι ώστε να προσαρμοστεί στη φωνή σου, οι ρυθμίσεις του (ένταση, τύπος φωνής-αντρας - γυναίκα κλπ) είναι ικανοποιητικές, και μπορείς να "γράψεις" σε Word & Excel. Επίσης έχει και αρκετά μεγάλο λεξικό, στο οποίο μπορείς να προσθέσεις λέξεις (ακρωνύμια, τοπολογίες, Σούλα, Κούλα κτλ). Απλά η ομιλία πρέπει να είναι καθαρή και η ένταση της φωνής λογική. Αν τηρείς αυτά η αναγνώριση του κειμένου γίνεται αρκετά γρήγορα θα έλεγα και προπαντός σωστά.Για 117ευρά + ΦΠΑ, δεν ξέρω κατά πόσο θα γινόταν η δουλειά καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.