minus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα ελληνικά προγράμματα αναγνώρισης ομιλίας να μας πει εμπειρίες?Εννοώ τα:Λογογράφος, έκδοση 3και Mls Talk n Write.Εί δυνατόν εμπειρίες πρόσφατες γιατί όταν είχαν κυκλοφορήσει οι πρωτες εκδοσεις ηταν πολλες οι αδυναμιες.Δουλευουν καλά? Είναι γρήγορα? Κάνουν λάθη στην καταγραφή του κειμένου?Εν τέλει αξίζει τον κόπο?
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 27, 2007 #2 Απρίλιος 27, 2007 εγω εχω δοκιμασει τον Λογογράφο στην εκδοση 1.1.μια χαρα τα εγραφε, απλα επρεπε να μιλαω σαν ρομποτ, aka αργα και δυνατα...
inertiacreep Απρίλιος 27, 2007 #3 Απρίλιος 27, 2007 Δοκίμασα το MLS Talk & Write πρίν 3 βδομάδες, αγορασμένο.Καλό σε γενικές γραμμές, περνάς μια διαδικασία "εκπαίδευσης" που διαβάζεις ενα κείμενο έτσι ώστε να προσαρμοστεί στη φωνή σου, οι ρυθμίσεις του (ένταση, τύπος φωνής-αντρας - γυναίκα κλπ) είναι ικανοποιητικές, και μπορείς να "γράψεις" σε Word & Excel. Επίσης έχει και αρκετά μεγάλο λεξικό, στο οποίο μπορείς να προσθέσεις λέξεις (ακρωνύμια, τοπολογίες, Σούλα, Κούλα κτλ). Απλά η ομιλία πρέπει να είναι καθαρή και η ένταση της φωνής λογική. Αν τηρείς αυτά η αναγνώριση του κειμένου γίνεται αρκετά γρήγορα θα έλεγα και προπαντός σωστά.Για 117ευρά + ΦΠΑ, δεν ξέρω κατά πόσο θα γινόταν η δουλειά καλύτερα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.