redgiwrgos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 Δεν ήξερα που να βάλω αυτό το θέμα οπότε το αφήνω εδώ μιας και έχει να κάνει και με windows. Παλιότερα ό,τι έβλεπα από VLC έπαιζε κανονικά με τους υπότιτλους. Από τότε όμως που έβαλα το 1.1.0 μέχρι και σήμερα που έχω βάλει το 1.1.2 δείχνει αλαμπουρνέζικα. Πως διορθώνεται αυτό; [ATTACH]8965[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Αύγουστος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Fonts νάνε greek ελενξες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Αύγουστος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Δεν βρίσκω την επιλογή στον τελευταίο VLC ενώ στον παλιό τα είχα βρει όλα και δε χρειάζονταν καν ρύθμιση. Εντάξει παιδιά...ήθελε λίγο ψάξιμο...έχουν καταχονιάσει τη ρύθμισει στα preferences ενώ παλιότερα ήταν δίπλα από την επιλογή αρχείου υποτίτλων. ΟΚ τώρα thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Υπάρχει περιπτωση να έχουμε multiple subs ; Δηλαδή πάνω τον αγγλικό και κάτω τον ελληνικό srt ; EDIT: ok το βρήκα :D ονομα_ταινίας.en.srt όνομα_ταινίας.gr.srt τα ανοίξουμε το kmplayer και βαζουμε secondary αυτο που θελουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Σεπτέμβριος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 nice;)Μπορεί να χρειαστεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 εγω μπορω να ρωτησω κατι αλλο με αφορμη το συγκεκριμενο σου thread φιλε?ειναι μια ταινεια που βρηκα τους υποτιτλους της στα ελληνικα και μολις τους κατεβασα ολα τα δειχνει ετσι αλλα στο αρχειο srt ομως.μπορω να κανω κατι για να γινουν ελληνικοι?γιατι και στο προγραμμα μεσα αλλαμπουρνεζικα τους δειχνει.οσο και αν εχω ψαξει δεν υπαρχουν αλλοι υποτιτλοι για την ταινεια στα ελληνικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.