Jump to content

Armed Assault [ARMA] Thread.

Occultist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μα καλά...τι ελεεινός χειρισμός είναι αυτός;!... To mouse στρίβει μόνο το κεφάλι και για τα πόδια να ακολουθήσουν στην κατεύθυνση που κοιτάς, πρέπει να το κόβεις από το πληκτρολόγio σα νταλίκα;!... Μήπως να το βάλω και σε dos να συμβαδίζει πιο πολύ με τη φιλοσοφία του χειρισμού; Εμένα προσωπικά, μου φαίνεται unplayable. Εκτός και αν υπάρχει κάτι στα options που μου διαφεύγει. Όποιος το έχει δοκιμάσει , ας πει καμια ιδέα για βοήθεια στο χειρισμό...

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 13:56]

Μα καλά...τι ελεεινός χειρισμός είναι αυτός;!... To mouse στρίβει μόνο το κεφάλι και για τα πόδια να ακολουθήσουν στην κατεύθυνση που κοιτάς, πρέπει να το κόβεις από το πληκτρολόγio σα νταλίκα;!... Μήπως να το βάλω και σε dos να συμβαδίζει πιο πολύ με τη φιλοσοφία του χειρισμού; Εμένα προσωπικά, μου φαίνεται unplayable. Εκτός και αν υπάρχει κάτι στα options που μου διαφεύγει. Όποιος το έχει δοκιμάσει , ας πει καμια ιδέα για βοήθεια στο χειρισμό...

απλα πρέπει να κουνήσεις το mouse περισσότερο απο το εύρος του οπτικού σου πεδίου. Αυξησε το sensittivity του Mouse.

Man εγω το βρίσκω πολύ πιο ρεαλιστικό απο το να κουνας το mouse και να κουνιέται όλος . Είναι και θέμα συνηθειας. Εξ άλλου δεν παιζεις σε κλειστους χώρους, με τουνελ και τέτοια.

Ο χειρισμος είναι μια χαρα, καλό ειναι να βγαίνει και κάτι διαφορετικό.

Απογοήτευση με έπιασε:p Κρίμα γιατί έχει καλά στοιχεία κατά τα άλλα...Θα το ξαναδοκιμάσω μπας και...

παντως εγω που χω την μη νορμαλ εκδοση...παιζει μια χαρα online και αυτο ειναι ευχαριστο....ελα ομως που μπηκα σε ενα server με 10 ατομα και χασαμε την μπαλα....

δεν ξερω η το παιχνιδι θελει εξοικειωση...η εγω εχω συνηθισει το bf2 και δεν μπορω κανενα αλλο....

Βασικά ένα τιμονάκι θέλει αυτό για να μη στουκάρεις όταν γυρναέι αλλού ο πυργίσκος:p

Μα έλεος...

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 19:06]

παντως εγω που χω την μη νορμαλ εκδοση...παιζει μια χαρα online και αυτο ειναι ευχαριστο....ελα ομως που μπηκα σε ενα server με 10 ατομα και χασαμε την μπαλα....

δεν ξερω η το παιχνιδι θελει εξοικειωση...η εγω εχω συνηθισει το bf2 και δεν μπορω κανενα αλλο....

Τα σοβαρα fps τιμωρουν τα λαθη του παικτη ΣΚΛΗΡΑ, τα BF2 & 2142 ΟΧΙ :devil:

Αρχική απάντηση από Occultist [26-04-2007 11:56]

αυτο που αναφερεις ειναι περισοτερο πλεονεκτιμα του παιχνιδιου παρα μιονεκτιμα.

ειναι χρισιμο στο να τρεχεις προς μια κατεφθινση και να κοιτας προς αλλες.και πιστεψεμε ειναι πολυ βασικο ;)

βασικα ειναι λιγοτερο arcade , η' game και περισοτερο simulator.

δεν εχει να κανει με τα αλλα game στιλ battlefiel η γενικα fps

δεν ειναι φρενετικο σαν cs. αν για να βγαλεις εις περαν μια αποστολη θες μια ωρα την μιση θα πρεπει να σκεφτεασε για το τι και πως τελικα θα το κανεις,οπος θα πρεπει να διαλεξεις πολυ προσεχτικα τις κινισιεις σου.διλιμα ακομα και για το αν θα πρεπει να γαζοσεις αυτον που εχεις μπροστα σου η' οχι.

με λιγα λογια το ArmA δεν παραδιδετε ευκολα σε αυτον που το παιζει. και αυτο ακριβος ειναι που το κανει μοναδικο και πολιτιμο... μετα βεβεα απο το καλητερο game ever : OFP

θα με ενδιεφερε να ανοιξω ενα thread για το ArmA με ολες τις πιθανες πλιροφοριες.

επιδι ειμαι κενουργιος στο lab δεν ξερω αν ειναι απαρετιτο να παρω την αδια? απο καποιον moderator και ποιον για να το ανοιξω...

Μπορείς να ανοίξεις ότι θέμα θες χωρίς πρόβλημα ;)

Το ArmA δεν το έχω παίξει αλλά ακούω πολύ καλά λόγια και το σκέφτομαι σοβαρά να το ψάξω...Θυμάμαι όταν έπαιζα Vietcong και ήμουν συνέχεια στην τσίτα - μία σφαίρα σε καίριο σημείο και ήσουν νεκρός...

Αυτά είναι παιχνίδια... (βέβαια όχι για όλους)

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 22:09]

Μπορείς να ανοίξεις ότι θέμα θες χωρίς πρόβλημα ;)

Το ArmA δεν το έχω παίξει αλλά ακούω πολύ καλά λόγια και το σκέφτομαι σοβαρά να το ψάξω...Θυμάμαι όταν έπαιζα Vietcong και ήμουν συνέχεια στην τσίτα - μία σφαίρα σε καίριο σημείο και ήσουν νεκρός...

Αυτά είναι παιχνίδια... (βέβαια όχι για όλους)

οκ

αυριο θα ασχολιθω και θα postaro οτι παιζει για το ArmA ετσι ωστε να προσιλιτισω οσο πεισοτερο κοσμο γινετε :D

Εμένα προσωπικά, το έβαλα να ξεκινήσει μια κανονική αποστολή (όχι training) και μου κράσαρε...είχα ενθουσιαστεί και από το χειρισμό του και το έδιωξα με συνοπτικές διαδικασίες.

Αν έκαναν κι ένα optimization στα γραφικά καλά θα ήταν. Το παιχνίδι για δεδομένα DX9 είναι σχεδόν τραγικό... :TD:

Κι επίσης για να παίξεις με απλό ποντίκι (οχι gaming mouse...) είναι αδιανόητο ειδικά αν κάνεις sniping... Δε μπορώ να έχω άλλο για δουλειά κι άλλο για παχνίδια...

Όπως λέει και ο wizard είναι ογκόλιθος.Δεν κουνιέται λέμε.Με μονοπύρηνο αμουντού, 1gb μνήμη και 8800gts 320 δεν παίζεται πάντως με την καμία.Μιλάμε για μάξιμουμ 25 καρέ στα 1024!Τόσο τραγικές επιδόσεις δεν έχω δει αλλού και δεν ξέρω μπας και φταίει κάτι άλλο.

Tα λεγα για το ΑrmA. Δεν φταιει τιποτα άλλο. Κετέβασε το terain/shading detail. To παιχνιδι είναι βαρύ.

To ΑrmA, όπως το double Agent και το Stalker είναι τιτλοι του 2007 παρα πολυ καινουριο δηλαδή ακόμη και για την γερασμενη (6 μήνες έχει) πια GTX των 500ε.

Δεν θεωρώ την 8800 κακή VGA, αντιθέτως. ΑΛΛΑ πιστεύω ότι και 3 φορές καλυτερη καρτα γραφικών να βγει, μετά απο 2-3 μηνες θα βγάλουν game το οποίο δεν θα παίζει στην καρτα αυτή ασχέτως με το αν τα γραφικά ειναι καλυτερα ή χειρότερα απο τα παλιοτερα games.

Δεν θέλω να γίνω μιζερος , με τις VGA/Games μας δουλευαν και παλιοτερα, αλλα τωρα τελευταια έχουν σκασει στα γέλια μαζί μας.

Μετά την GTX και την κατασταση που επικρατεί στο software των παιχνιδιών θα δυσκολευτώ πολυ να ξαναπάρω VGA.

To μέλλον φαινεται να γέρνει προς τις παιχνιδομηχανές.

Δεν είπε κανείς πως θα γεράσει με μια vga.Aλλά άλλο η κοροϊδία που λες κι εσύ.Το θέμα είναι αν βγει κάτι πολύ βαρύτερο να δικαιολογεί το βάρος του.Ειδάλλως εξ ου προήλθε.Υπάααρχουνε παιχνίιιδια...

Εγώ το arma το σούταρα πάντως σε δευτερόλεπτα για το λόγο αυτό.

Αρχική απάντηση από Bigi [Σήμερα, στις 22:22]

Δεν είπε κανείς πως θα γεράσει με μια vga.Aλλά άλλο η κοροϊδία που λες κι εσύ.Το θέμα είναι αν βγει κάτι πολύ βαρύτερο να δικαιολογεί το βάρος του.Ειδάλλως εξ ου προήλθε.Υπάααρχουνε παιχνίιιδια...

Εγώ το arma το σούταρα πάντως σε δευτερόλεπτα για το λόγο αυτό.

To γερασμένη ειρωνικά το είπα. Την 8800 περιμένω να την δω σε τιτλους του 2007.

Η σημερινή τεχνολογία στους υπολογιστές μπορει να καλυψει τέλεια διαφορετικές επαγγελματικές ανάγκες με ποικιλια στην οικονομική διάθεση του καθενός και αξιζουν συγχαρητηρια στους αρμόδιους.

Ωστόσο, το gaming με Pc πιστεύω ότι έχει ξεφυγει κάπως.

Πιστευω ότι τα παιχνιδια που θα βγουν μετά το ArmA θα είναι πιο βαριά. *

Δυστυχώς όλα, αυτό δειχνουν. Γνώμη μου :)

* Μέχρι στιγμής λέμε για το κακό framerate των Double Agent, Stalker και ArmA ότι δεν είναι γραμμενος καλα ο κωδικας, χωρίς να λεω ότι αυτό δεν ισχυει, λέω ότι αυτό είναι και δικαιολογία, έτσι θα είναι απο δω και πέρα.

• 1 month later...

Κατοχος 8800gtx στα 630/2000 c2d 6600 @ 3.5ghz και 2gb ram μου εστειλε αυτο το μυνημα το απογευμα, [18:06] <john2> GruntGR|NA mhn zhlepseis alla me to 1.08 patch paizw to Armed Assault se Ultra High settings (ektos apo to FSAA) kai se 1280x1024 me minimum 40fps :p

Τον μαμας ή δεν τον μαμας ?

Οριστε και μερικες screenshot που μου αφιερωσε ο καργιος :p

http://img258.imageshack.us/my.php?image=snap300rw1.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=snap301tv6.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=snap304ok3.jpg

http://img164.imageshack.us/my.php?image=snap305oj5.jpg

Κι ολα αυτα απο 7 μηνων pc, αχχχχχχχ

• 1 year later...

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ !!!!!

ε ρε σε εξοδα για quad και trackIR θα μας βαλει ο φιλος :(:p

Ένα τέτοιο gadget θα το καταλάβαινα αν πχ έχεις οθόνες σε ειδικά γυαλιά, ώστε μαζί με το κεφάλι σου να περιστρέφεται και το οπτικό σου πεδίο. Το να στρίβεις το κεφάλι σου με την οθόνη σταθερή, τι νόημα έχει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.