blade_pan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 Γεια σας παιδες,τωρα προς το καλοκαιρακι λεω να παρω ενα λαπτοπακι. Μου αρεσει το Sony Vaio VGN-SZ4XN/C C2-D αρκετα αλλα έχοντας τώρα 21.3 οθονη νομιζω οτι θα ειναι μικρη αρκετα η 13,3. Κυριως για Αγγλια το θέλω που θα φυγω κατα πασα πιθανοτητα. Απλα εχω μπερδευτει στις ιντσες...δλδ και 17αρα θα επαιρνα χαλαρα απλα να ειναι ελαφρυς! δλδ να τον πληρωσω και λιγο παραπανω δεν πειραζει... Ακουω γνωμες... Τ7ΧΧΧ επεξεργαστη και να παίζω και κανα game... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Απρίλιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 αφού θα έρθεις Αγγλία τότε σου συνηστώ να το αγοράσεις απο εδώ (Αγγλία ) σαν καλό και ελαφρύ που λές στον τίτλο θα σου πρότεινα macbook όπου οι φοιτητές έχουν γύρω στις 200 λίρες έκπτωση. αυτό βέβαια δε θα παίζει παιχνίδια. και όχι λόγο του mac OS αλλά της οnboard. http://www.apple.com/macbook/specs.html σου απάντησα με βάση τον τίτλο αν θέλεις και για παιχνίδια ας προτείνουν άλλοι γιατί δε το έχω ψάξει. προσωπικά θα έπαιρνα μόνο 13" οθόνη και είτε macbook είτε professional σειρά των HP, Dell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.