AGRIMI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2007 είμαι ανάμεσα σε 3 ψύκτρες.1.SUNBEAM TOWER T-1202.SCYTHE NINJA PLUS CPU COOLER3.Thermalright Ultra 120όλες από e-shop.έχω όμως ένα πρόβλημα. δεν ξέρω αν κάποια από αυτές μπαίνει πάνω στην μητρική μου.διαθέτω την msi k8n diamond(όχι plus).http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-k8n-diamond_5.htmlπαρακαλώ να δείτε το motherboard πριν μου πείτε αν χωράει.η επιλογή μου βασικά ειναι η 3η απλά σε reviews που έχω δει είναι πιο εύκολο να τοποθετηθεί σε intel based motherboards . το βασικό μου πρόβλημα είναι το ανεμιστηράκι και η βάση στήριξής του στο παθητικό σύστημα απ' ότι θα δείτε. τις απαντήσεις θα τις δω την Τρίτη γιατί είμαι φοιτητής και φεύγω στο χωριό μου που δεν έχει internet. η αγορά θα γίνει την Πέμπτη αν χωράει κάποια από ΑΥΤΕΣ φυσικά. ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντησή σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Απρίλιος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Σε καθε περιπτωση, πρεπει η ψυκτρα να χωραει στο βαθος στο κουτι αν το κουτι το κλεινεις. Αν το εχεις ανοιχτο, κανενα προβλημα. Θα σου προτεινα την scythe infinity αλλα δεν την εχεις στις επιλογες σου. Απο αυτες που εχεις βαλει, η καλυτερη ειναι η πρωτη. (Πρωτη και καλυτερη που λεμε!) Στην μητρικη σου θα χωραει εκτος κι αν γυρω απο τον επεξεργαστη εχει αλλα πραγματα οπως τα heatpipes. Αλλα και σε μενα που εχει τα heatpipes χωραει μια χαρα (κολλητα μεν αλλα χωραει) η scythe infinity. Αλλωστε ολες οι ψυκτρες πλεον εχουν γαντζους για ολα τα ειδη μητρικων.Αντε και καλο overclocking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Απρίλιος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 nikoszax είδες το link που εγραψα?γιατι δεν καταλαβα αν απαντησεσ με βαση αυτόκαι που μπορω να βρω την scythe infinity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Απρίλιος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Δεν απαντησα με βαση το link. Απαντησα γενικα για τις ψυκτρες. Την scythe ξερω οτι την εχει το πλαισιο. Πρεπει να την εχει και το e-shop. Εγραψα για το βαθος την ψυκτρας γιατι παιζει σημαντικο ρολο. Αν το πλατος του κουτιου ειναι μικρο, δεν θα χωραει καμμια ψυκτρα και δεν θα κλεινει το κουτι. Τι ακριβως δεν καταλαβες, να σου απαντησω ευχαριστως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Απρίλιος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 έχω την μητρική που έγραψα στο link κι έχει στο παθητικό σύστημα ψύξης ανεμηστιράκι αλλά σε περίεργη τοποθέτηση. έχω το shark σαν κουτί κι απ' ότι μέτρησα χωράνε οι ψύκτρες. το πρόβλημα είναι στην μητρική. φεύγω σε μισή ώρα.αν έχεις ιδέα απάντα.απ΄ότι βλέπω το ύψος του ανεμηστηράκι του παθητικού συστήματος απέχει σε ύψος το πολύ 6cm από τον πάτω της μητρικής. για να καταλάβεις δες το link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Απρίλιος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Την βγαζεις την παθητικη ψυξη. Μια εναλλακτικη προταση ειναι να παρεις οποια θες και να την βαλεις να δεις αν χωραει. Αν χωραει την κρατας. Αλλιως την επιστρεφεις και σου κοβουν πιστωτικο. Ειναι λιγακι χασιμο χρονου αλλα μονο ετσι λυνεις την απορια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Απρίλιος 26, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 το e-shop όμως δεν το κάνει στην Καβάλα που σπουδάζω αλλά έχει Multirama κι έχει την thermalright. ευχαριστώ για τον χρόνο σου κι αν μπορείς να μου πεις αν βγάλω το ανεμηστιράκι θα έχω πρόβλημα ή όχι? λειτουργεί στις 6000-6400 στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Απρίλιος 26, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Απο τη στιγμη που εχει ανεμιστηρα δικο της η ψυκτρα η καινουργια, δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα. Εγω εβγαλα τους υπολοιπους ανεμιστηρες του κουτιου και αφησα αυτον της ψυκτρας και ειμαι τελειος. Ασε που θα μειωσεις και τον θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Απρίλιος 26, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 οκ ευχαριστώ πολυ. φεύγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.