minus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Πηρα στην δουλειά μου ενα νεο Pc, Δεκεμβριο 2006. Λιγο πριν κυκλοφορησουν τα vista.Ηρθε με προεγκατεστημενα τα xp.Στο μεταξυ, το παραμετροποιησα, περασα προγραμματα κλπ.Τωρα θα ηθελα να ψαξω τη δυνατοτητα αναβαθμισης σε vista.Το εχει δοκιμασει κανεις? Αναβαθμιση απο xp σε vista? Πως γινεται? Δουλευει καλα? Διατηρουνται τα εγκατεστημενα προγραμματα, ρυθμισεις κλπ?Θα με γλυτωσει απο τον κοπο μιας εντελως καθαρης εγκαταστασης vista, ή θα έχω προβλήματα και ή μενω με τα xp ή κανω νεα εγκατασταση vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 φιλε μου αν ψαξεις λιγο στην πλατηφορμα windows θα βρει ενα σωρο θεματα για τα vista,και ετσι μπορεις να βγαλεις συμπερασματα,οι γνωμες ειναι διχασμενες,σε αλλους αρεσανε και σε αλλους οχι.Φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Απρίλιος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 μα δεν θελω γνωμες αν ειναι καλα ή οχι, ή αν αρεσε σε μερικους ή οχι.Θελω γνωμες και συμβουλες σχετικα με αναβαθμιση υπαρχουσας εγκαταστασης απο xp σε vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Απρίλιος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Μια χαρα εγινε upgrade απο xp sp2 σε vista.Full updated τα win και τα προγραμματα ,disable το page file καλου κακου.Οι ρυθμισεις των προγραμματων δεν επηρεαζονται στο ελαχιστο -οσα ειναι συμβατα βεβαια-Στα win χανεις themes settings, drivers vga,Αν θυμαμαι καλα τα my documents,my music και pictures folder στα διατηρει οπου τα εχεις ορισει εσυ.Lan μια χαρα, ειδε το router αμεσως.Γενικα ολα καλα ,κανενα προβλημα.Κρατα ομως και μια πισινη με ενα ghost για παν ενδεχομενο.Α μην το ξεχασω,και καμια ταινια γιατι το θελει το διωρακι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.