planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 Το έχετε δει το συγκεκριμένο παιχνιδάκι; Φαίνεται ενδιαφέρον. Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα ανέβω στη σκάλα; Δεν βγάζει τίποτα το ποντίκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Απρίλιος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 νομίζω αν θυμάμαι καλά κάθεσαι ακριβώς μπροστά στη σκάλα και πατάς το βελάκι προς τα πάνω. αν ανέβεις πάνω στην ταράτσα και περάσεις απέναντι γράψε στο threads σου πως το έχεις καταφέρει ή αν δεν χρειάζεται να περάσεις απέναντι με τις αλυσίδες τι πρέπει να κάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Σου βγάλει βελάκι να πας επάνω, νομίζω αν πας το ποντίκι πιο πάνω.Αρχική απάντηση από AGRIMI νομίζω αν θυμάμαι καλά κάθεσαι ακριβώς μπροστά στη σκάλα και πατάς το βελάκι προς τα πάνω. αν ανέβεις πάνω στην ταράτσα και περάσεις απέναντι γράψε στο threads σου πως το έχεις καταφέρει ή αν δεν χρειάζεται να περάσεις απέναντι με τις αλυσίδες τι πρέπει να κάνουμε Αν θυμάμαι καλά πρέπει να βάλεις και τους 2 μαζί να σπρώξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 25, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Το πέρασα αυτό το σημείο, οκ. Πάντως συνέχεια κοιτάζω τις λύσεις, κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να τα σκεφτείς. Εντωμεταξύ έχω ρίξει πολύ γέλιο με τους διαλόγους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Απρίλιος 25, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Βγήκε κίολας καινούριο broken sword??Angel of darkness η κάτι τέτοιο δεν λέγαν το τελευταίο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Απρίλιος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Angel of Darkness ήταν επεισόδιο της υπέροχης Lara. Όχι του Broken Sword Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2007 Πρέπει να διαβάσεις ενα γρίφο που έχεις επάνω σου και λέει από που περπάτησε ο τάδε. Θα ξεκινήσεις και θα περπατάς και θα πατάς μόνο στις σωστές πόλεις με την σωστή σειρά. Μόλις τελειώσεις, πειράζεις το μηχάνημα και είσαι ΟΚ. Δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάϊος 15, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2007 Είμαι στο σημείο που λένε οι λύσεις "Go back and talk to Mark about the pen to learn that it came from the Black Cat Massage Parlor. Leave here and let's go there now."Δεν πρέπει να εμφανίσει στο χάρτη αυτό το μέρος; Δεν μου εμφανίζει τίποτα!!! Πού πάω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.