GdamprXP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2007 ποια απο τις 2 να επιλέξω ? Striker Extreme i680 (S775,DDR2) ή GA-N680SLI-DQ6 (s775, nF680i) φυσικα αν εχετα να προτίνετε κάτι καλύτερο στα 200 euro καλοδεχούμενο είναι :D
nikoszax Απρίλιος 25, 2007 #2 Απρίλιος 25, 2007 ASUS μονο και μονο για το ονομα. Μετα για overclocking παλι προτεινω ASUS. Απο θεμα χρηματων, παλι ASUS (αν τις ειδες απο πλαισιο, η ASUS ειναι απο 329 στα 299 μεσω site βεβαια ενω η Gigabyte ειναι ετσι κι αλλιως 299). Αξιοπιστια, ASUS. ΟΜΩΣ: αν διαβασεις τα διαφορα forums περι προβληματων της συγκεκριμενης μητρικης, μην φοβηθεις, μην αμφισβητησεις την ASUS, μην προβληματιστεις, απορησεις, τρελαθεις και ολα αυτα! Ολα ειναι θεμα συμβατοτητας. Εγω την εχω περιπου 1 μηνα και με εχει βγαλει ασπροσωπο και την αγορασα χωρις να εχω διαβασει ΤΙΠΟΤΑ για αυτην. Μετα διαβασα και τρελαθηκα και απορησα: μα ειναι δυνατον να επεσα στην μοναδικη καλη μητρικη? Δεν ξερω. Γνωμη μου ειναι. Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.
GdamprXP Απρίλιος 25, 2007 Author #3 Απρίλιος 25, 2007 με προβλημάτισες γιατι απο asus δεν έχω και πολυ καλή εμπειρία μέχρι τώρα... Για συμβατότιτα ρίξε μια ματια στο σύστημα της υπογραφής μου ..... Αλλάζει μόνο το mobo και μια 8800gts 320mb που θα βάλω
nikoszax Απρίλιος 25, 2007 #4 Απρίλιος 25, 2007 Αν βαλεις αυτα που γραφεις στην υπογραφη σου, μια χαρα θα εισαι. Κι εγω αυτα εχω στο περιπου. Και μην αγχωνεσαι. Βεβαια ειναι λιγο παλουκι να βγαλεις και να ξαναβαλεις μητρικη σε περιπτωση που τελικα δεν σου κανει αλλα νομιζω οτι αξιζει η δοκιμη... Μην στηριχτεις σε μενα. Παρε γνωμες και απο αλλους.
AGRIMI Απρίλιος 25, 2007 #5 Απρίλιος 25, 2007 όποια και να πάρεις το ίδιο καλές είναι. βέβαια εγώ θα έπαιρνα την gigabyte μ' αυτά που έχω διαβάσει γι' αυτήν ή την msi που νομίζω ότι είναι και πιο φθηνή. στα tests με τα αναβαθμησμένα bios η gigabyte είναι πρώτη και δεύτερη η abit τρίτη η msi και η asus .όλες με 680ι. η γνώμη μου πάρε την msi αλλά απ'τις δύο που είπες την gigabyte.
GdamprXP Απρίλιος 25, 2007 Author #6 Απρίλιος 25, 2007 ok σας ευχαριστώ κλείνω προς gigabyte αλλά δε ξέρω αν αξίζει να δωσω τα χρήματα για να αλάξω την ds4 που έχω... μίπως να αλάξω τροφοδοτικό? ή κατι άλλο? σκεύτομαι και για της μνήμες να πάρω 2 gb ocz gold. έχω μια επιταγή απο πλάισο που λίγει σε 3 μέρες 200 euro... εσείς τι θα αλάζατε ?
cptkoulis Απρίλιος 25, 2007 #9 Απρίλιος 25, 2007 το πιστωτικο δεν νομιζω να εχει ημερομηνια ληξηςΕιναι χρηματα που χρωσταει μια εταιρεια σε πελατη,σωστα?Κι αν περασει η προθεσμια?Τα βαζουμε στην τσεπη?Και πως δικαολογειται αυτο στα βιβλια της εταιρειας???Δεν ξερω ποια μητρικη θα παρεις,παντως μη βιαστεις να αποφασισεις
SirDiman Απρίλιος 25, 2007 #11 Απρίλιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από nik92 ασυσ 4 εβερ Και εγω asus θα σου ελεγα να παρεις... διαβασε και κανα review παντως
AGRIMI Απρίλιος 25, 2007 #12 Απρίλιος 25, 2007 όποια και να πάρεις το ίδιο καλές είναι. βέβαια εγώ θα έπαιρνα την gigabyte μ' αυτά που έχω διαβάσει γι' αυτήν ή την msi που νομίζω ότι είναι και πιο φθηνή. στα tests με τα αναβαθμησμένα bios η gigabyte είναι πρώτη και δεύτερη η abit τρίτη η msi και η asus .όλες με 680ι. η γνώμη μου πάρε την msi αλλά απ'τις δύο που είπες την gigabyte.
fotme Απρίλιος 25, 2007 #13 Απρίλιος 25, 2007 αν θες sli πηγαινε σε 680ιαλλιως 975 για μεγαλους διαιρετες κ/η οχι καλες μνημες965 για 6300/400 κ max oc:flower:
AGRIMI Απρίλιος 25, 2007 #14 Απρίλιος 25, 2007 όποια και να πάρεις το ίδιο καλές είναι. βέβαια εγώ θα έπαιρνα την gigabyte μ' αυτά που έχω διαβάσει γι' αυτήν ή την msi που νομίζω ότι είναι και πιο φθηνή. στα tests με τα αναβαθμησμένα bios η gigabyte είναι πρώτη και δεύτερη η abit τρίτη η msi και η asus .όλες με 680ι. η γνώμη μου πάρε την msi αλλά απ'τις δύο που είπες την gigabyte.
GdamprXP Απρίλιος 25, 2007 Author #15 Απρίλιος 25, 2007 διλαδή θα υπάρχει διαφορα απο την υπάρχουσα μητρική που έχω ε? sli δε θελω
AGRIMI Απρίλιος 25, 2007 #16 Απρίλιος 25, 2007 όχι διαφορά δεν θα έχεις κράτα τα λεφτά σου και πάρε καμιά 22'' οθόνη ή πάνε στα μπουζούκια και πιες στην υγειά της αχάριστης ( μητρικής ).
DarkSaga Απρίλιος 25, 2007 #17 Απρίλιος 25, 2007 Προσπαθείστε να βάζετε τίτλους πιο δόκιμουςμε μεγαλύτερα απήχηση για ευκολότερη απάντηση ΑΛΛΑ και για να μένει και κάτι στο ΦΟΡΟΥΜ αν είναι να ανοίγουμε τυφλα thread να ικανοποιούμαι τις απορίες μας καιμετά να μη μπορεί κανείς να τα ξαναεντοπίσει....Εγωκεντρικό κάπως....μπορείς να κάνεις edit τον τίτλο?http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8841&highlight=%F4%E9%F4%EB%EF%F5%F2
GdamprXP Απρίλιος 26, 2007 Author #18 Απρίλιος 26, 2007 οκ ελπίζω τωρα να είναι καλύτερα. Αν και στην πορεία άλλαξε το θέμα όπως και να έχει ζητώ συγνώμη έχεις δίκιο δεν θα επαναληφθεί
GdamprXP Απρίλιος 26, 2007 Author #19 Απρίλιος 26, 2007 τα χρήματα δε γίνετε να τα κρατήσω έχω μια επιταγή που προήρθε απο πιστωτικό και λίγει την παρασκευή. Στην κατοχή μου έχω αυτη την επιταγή 1 χρόνο περίπου.
o polonos Απρίλιος 26, 2007 #20 Απρίλιος 26, 2007 Επιδει βλεπω οτι εχεις RAID πανω στο παρον συστημα σου .... Εχουν αναφεθει (το επαθα και γω) οτι η commando δεν τα παει πολυ καλα με RAID Μαλιστα μεσα σε μια εβδομαδα μου το εσπασε 2 φορες με 4 διαφορετικους σκληρους Οποτε παρε και αυτο υποψην σου πριν αγορασεις κατι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.