jimakos21 Απρίλιος 27, 2007 #41 Απρίλιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από ramolimento Δηλαδη ή σπρευ ή τιποτα? Εννοειται οτι καθαριζω τακτικα τη σκονη.Δε μου ειπες ομως... ριχνεις χωρις δισταγμο το ευκολως υγροποιουμενο αεριο παντου? στα πολλαπλα των φις, στους σκληρους, στον επεξστη, στα usb, σε ολες τις τρυπες που μπαινουν βυσματα, στη τηλεοραση απο πισω(που ειναι γεματη οπες για εξαερισμο, υποδοχες καλωδιων)? Ναι ρε φιλε! Παντου! σ'ολη την επιφανεια τις μιτρικης και τις γραφικων και τον σκληρο! Παντου! Κανενα προβλημα ποτε! Εγω σου λεω! Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος...Απλα μου φαινεται οτι εχεις κολημα..... Τι να σου πω...Οτι φιαλι και αν παρεις 8α βγαζει υγρο αν δεν την κρατας καθετα! Συμπιεσμενος αερας ειναι τι θες? Εξατμιζετε αμεσως...! Πιο πολυ κινδυνευεις απο την σκονι! Εμενα εξετιας της σκονης μου καηκε η mobo μου... Λοιπον, κανε οτι θεωρεις καλυτερο για το pc σου.
jpavly Απρίλιος 28, 2007 #42 Απρίλιος 28, 2007 Τα άσχετα έφυγαν από το thread.’λλο ένα τέτοιο συμβάν και κλειδώνει το thread.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.