fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2007 Εχω ένα αρκετά καλό microsoft intellimouse explorer 3.Ξαφνικά άρχισε να κάνει τρελλά: πχ στο button down να συμπεριφέρεται σαν να έχω κάνει διπλό κλικ κλπDrivers δεν είναι.virus ούτε.Το αλλάζω με ένα απλό των 10 και δουλεύει ΟΚ.Το ξαναβάζω και κάνει τα ίδια!Υπάρχει περίπτωση να έχει πιάσει σκόνη έσω; Αν ναι, πως το καθαρίζω;
enzo Απρίλιος 24, 2007 #2 Απρίλιος 24, 2007 Οχι σκονη... Χοντρη βρωμα...Αν λυπασαι εγγυησεις κλπ, πηγαινε το στο μαγαζι που το αγορασες...Αν οχι(που ετσι πρεπει...) ψαξε να βρεις που ειναι οι βιδες, και... ΞΕΒΙΔΩΣΕ ΤΕΣ!Με λιγο οινοπνευμα,και μια μπατονετα θα κανεις θαυματα!(εγω αυτο θα εκανα)
pigassos19 Απρίλιος 25, 2007 #3 Απρίλιος 25, 2007 Δοκιμασε να το συνδεσεις PS2 να δεις τι γινεται. Δυσκολο μου φαινεται να οφειλεται στη σκονη! Μαλλον το ποντικακι σου ειναι στα τελευταια του
nikoszax Απρίλιος 25, 2007 #4 Απρίλιος 25, 2007 Ποσο παλιο ειναι το ποντικι σου? Εμενα ενα intelli που ειχα παλιο, με παρατησε υστερα απο 5 χρονια συνεχους λειτουργιας. Μπορει να λεω και λιγα. Δεν θυμαμαι. Ειναι πολυ καιρο στην βιτρινα μου.
fonzi Απρίλιος 25, 2007 Author #5 Απρίλιος 25, 2007 To εχω περί τα 4-5 χρόνια νομίζω.PS2 το είχα και δοκίμασα και με usb.
vasi Απρίλιος 25, 2007 #6 Απρίλιος 25, 2007 Εντάξει είσαι,τι να πω και εγώ για το g7 που στον εναν χρονο χαλασε το αριστερο κλικ
fonzi Απρίλιος 25, 2007 Author #7 Απρίλιος 25, 2007 Νομίζω το έφτιαξα.Το καθάρισα όσο μπόρεσα με μια οδοντογλυφίδα μεταξύ πλήκτρων και σώματος.Συνέχισε να κάνει τα ίδια αν και μάλλον λίγο καλύτερα. Κατόπιν του έριξα λάδι με ψεκασμό πάλι ανάμεσα στα πλήκτρα και το σώμα.Και όλα ΟΚ!
fonzi Απρίλιος 25, 2007 Author #9 Απρίλιος 25, 2007 και το κουφό: απέκτησε μιά δυνατότητα που δεν την είχε ή δεν είχε τύχει ποτέ να χρησιμοποιήσω!Οταν πατάω το ροδάκι μέσα τοποθετεί όλα τα παράθυρα στην επιφάνεια σαν να τα βάζει σε παράθεση αλλά σε μέγεθος τέτοιο που δεν καταλαμβάνουν όλη την επιφάνεια εργασίας. Κατι σαν το αερο στα vista ένα πράμα...
GruntGR Απρίλιος 26, 2007 #10 Απρίλιος 26, 2007 Πληροφοριακα τα microsoft σε γενικες γραμμες εχουν καλυτερους μικροδιακοπτες απτα razer, και τα razer με την σειρα τους καλυτερους απτα logitech, δηλαδη οτι σου κουλα σου κανει ενα MS σε 5 χρονια θα στα κανει ενα razer στα 3 και ενα logitech στα 1-2 ( το 518 μου νομιζω πρεπει να εχει αρχισει να κανει και αυτο double click μερικες φορες και το εχω απτον νοεμβριο ) Τωρα μου ηρθε η επανεκδοση του xplorer 3.0 απτο ebay και προσπαθω να το συνηθισω, so far so good
astrolabos Απρίλιος 26, 2007 #11 Απρίλιος 26, 2007 MX1000 εδώ. Το ίδιο πρόβλημα, μετά από 2 χρόνια λειτουργίας. Κάνω ένα κλίκ και κάνει διπλό από μόνο του. Η μόνη λύση είναι το ξεβίδωμα ε;
poly Απρίλιος 27, 2007 #12 Απρίλιος 27, 2007 Ξεβιδωμα, λυσιμο του διακοπτη και τραβηγμα του ελασματος προς τα εξω. Αναλυτικες οδηγιες εχει εδω http://www.overclockers.com/tips1200/ Αρχική απάντηση από GruntGR Πληροφοριακα τα microsoft σε γενικες γραμμες εχουν καλυτερους μικροδιακοπτες απτα razer, και τα razer με την σειρα τους καλυτερους απτα logitech, δηλαδη οτι σου κουλα σου κανει ενα MS σε 5 χρονια θα στα κανει ενα razer στα 3 και ενα logitech στα 1-2 ( το 518 μου νομιζω πρεπει να εχει αρχισει να κανει και αυτο double click μερικες φορες και το εχω απτον νοεμβριο ) Τωρα μου ηρθε η επανεκδοση του xplorer 3.0 απτο ebay και προσπαθω να το συνηθισω, so far so good Η logitech σταματησε να βαζει omron διακοπτες?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.