trendy Μάϊος 30, 2007 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Και μένα μου είχε τύχει εσκεμμένη καθυστέρηση από τον πΟΤΕ. Γύρισαν πίσω στη forthnet την αίτηση που είχα κάνει για τη μεταφορά της γραμμής επειδή είχε "λάθη". Τα λάθη διορθώθηκαν και η αίτηση τελικά προχώρησε με ~2 εβδομάδες καθυστέρησης. Από το τηλέφωνο με το τμήμα 2play μου άφησαν να εννοηθεί ότι είναι συνηθισμένες κινήσεις αυτές. Για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι κάτι που μπορώ να αποδείξω, οπότε το αναφέρω ενημερωτικά μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2007 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν φταιει για ολα ο ΟΤΕ, ειναι και οι ενναλακτικοι κατ'εικοναν φτιαγμενοι. Oι εναλλακτικοί δεν είναι μονοπώλιο Ο πΟΤΕ είναι. ΑΝ γίνουν ποτέ μονοπώλιο, που μάλλον αποκλείεται, εκτός αν γίνουν ανά περιοχές, τότε θα μπορούσαν να γίνουν καθ'εικόνα. Ξέρεις που μοιάζουν? Στο ότι εμένα τώρα με καθυστερεί ο πΟΤΕ, γιατί εισπράττει πάγια και μονέδες μέχρι να φύγω. Έτσι μπορεί να σε καθυστερεί κι ένας εναλλακτικός αν θες να φύγεις και να πας αλλού. Εκεί μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 30, 2007 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 και οι εναλλακτικοι τι κανουνε για τη καθυστερηση? ριχνουν το φταιξιμο στον οτε. για πες μου , αν εσυ περιμενες το μηχανακι σου να ερθει απο τζαπαν , και σου λεγαμε ξερετε θα καθυστερησουμε λιγο ακομα (2 μηνες) γιατι ο προμηθευτης των φερινγκ μας κρεμασε. εσυ θα ελεγες δε πειραζει δε φταιει η χοντα? αν με πιανεις τι εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2007 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2007 Βρε Γιώργη, σι πιάν', αλλά μάλλον δε διάβασες το link που έδωσα παραπάνω Οι εναλλακτικοί έκαναν αγωγή κι η ΕΕΤΤ αποφάσισε. Ο πΟΤΕ δε συμμορφώνεται και πληρώνει πρόστιμα... που τα παίρνει από εμάς που καθυστερεί... Πρώτη ή τελευταία φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 31, 2007 Author #85 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 σημερα η φορθ μου στειλε και το adsl2+ modem-aki.....crypto f360:blink:.... εχει αρχισει και με ξενιζει η γρηγοραδα των παροχων στην Ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 31, 2007 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Μπράβο Γιώργη!!! Έτσι να τελειώνουμε!!! :clap: ’σχετα αν εμένα το έστειλαν εδώ και 3 μήνες... Σα να το έχω ξαναπεί αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 31, 2007 Author #87 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 αρχικα νομιζα οτι καθαριστηκε το θρεντ..και λεω...(μα γιατι?επαιξε κανα flame και δεν το προλαβα?)προσπαθω να παρω τηλ στη φορθ να ξαναρωτησω μηπως ακυρωθηκε η αιτηση απο τον οτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 31, 2007 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Εγώ τελικά εχθές, αφού μίλαγα με ένα φίλο μου που είναι προϊστάμενος στις αιτήσεις, κι αφού μετά από 30' δεν έβγαλε άκρη που και γιατί έχει κολλήσει η αίτησή μου, την ξαναέστειλε μόνος του από την αρχή Έτσι σήμερα στο ADSL Status, γράφει ότι η αίτηση καταχωρήθηκε 30/5... ’ντε να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 31, 2007 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 @greekfragma ........ Μόλις με πήρε τηλ το κούριερ ο οποίος είχε την παλία μου διεύθυνση στην Χαλκίδα για να παραλάβω και τον εξοπλισμό μάλλον....θα μου τα στείλουν στην Αθήνα τώρα.....αρχίζει και ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου......!αντε βρε WIZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 31, 2007 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 F117 το ίδιο εκάναν και μένα, μου έστειλαν το modem στην παλιά διεύθυνση. Αλλά επειδή έχει γίνει μπλέξιμο, θα πάω να το πάρω τελικά από τα γραφεία τους στην Καλλιθέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 31, 2007 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Εγώ τελικά εχθές, αφού μίλαγα με ένα φίλο μου που είναι προϊστάμενος στις αιτήσεις, κι αφού μετά από 30' δεν έβγαλε άκρη που και γιατί έχει κολλήσει η αίτησή μου, την ξαναέστειλε μόνος του από την αρχή Έτσι σήμερα στο ADSL Status, γράφει ότι η αίτηση καταχωρήθηκε 30/5... ’ντε να δούμε... Πάλι τελευταίος ? Σε FIFO λίστα μπήκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 31, 2007 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Εγώ τελικά εχθές, αφού μίλαγα με ένα φίλο μου που είναι προϊστάμενος στις αιτήσεις, κι αφού μετά από 30' δεν έβγαλε άκρη που και γιατί έχει κολλήσει η αίτησή μου, την ξαναέστειλε μόνος του από την αρχή Έτσι σήμερα στο ADSL Status, γράφει ότι η αίτηση καταχωρήθηκε 30/5... ’ντε να δούμε... ε δε μπορεις να πεις οτι φταιει και ο ΟΤΕ για αυτο . ειδες που η ανικανοτητα ειναι μεταδοτικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 31, 2007 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 Δε διαφωνώ... Αλλά δε νομίζω να έχουν κολλήσει κι άλλες 3.000 αιτήσεις για τον ίδιο λόγο... Γιατί κάπου τόσες είναι σε αναμονή από 1 Ιανουαρίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 4, 2007 #94 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 σήμερα μου ήρθε το rooteraki λόγω του μπερδέματος.......για να δούμεεεεεεε.......μια εβδομάδα έχει μείνει.........(μακάρι.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 4, 2007 #95 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από F117...rooteraki... ?ADSL modem θες να πεις Αν θές routerάκι, το πλερώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 4, 2007 #96 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 .........χΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 4, 2007 #97 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Και γιατί το δείχνεις αυτό? Crypto είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιούνιος 4, 2007 #98 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 ναιιιιιιιι...... lol αλλά είναι rooteraki αν και crypto(έλα μωρή Ελλαδάρα) και τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 4, 2007 #99 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Update και για μεναΑιτηση: 21/5/2007Παραλαβη απο Forthnet: 1/6/2007Αποστολη στον ΟΤΕ: 1/6/2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 4, 2007 #100 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2007 Αρχική απάντηση από F117...και τσάμπα ... Όσο τσάμπα είναι και η τηλεφωνική υποστήριξη της Crypto... 090 τηλέφωνο έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.