Jump to content

Σκιά στην κορυφή LCD/TFT οθόνης

YiannisM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια εφταμηνήτικη (αγορασμένη πριν 7 μήνες) PHILIPS BRILLIANCE 230W (23") εμφανίζει εδώ και λίγους μήνες μια σκιά στο πάνω μέρος της, η οποία είναι ελαφρώς ενοχλητική στις ανοιχτόχρωμες απεικονίσεις στο πάνω μέρος. Στις σκουρόχρωμες απεικονίσεις δε φαίνεται καθόλου.

Η σκιά εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά την αγορά, και πιάνει σχεδόν ολόκληρο το πάνω μέρος της οθόνης, από πάνω-δεξιά έως σχεδόν την απέναντι άκρη πάνω-αριστερά, κι έχει ακανόνιστο σχήμα.

Το ύψος της φτάνει μέχρι και το 1 έως 1 1/2 cm σε κάποια σημεία, ενώ σε κάποια άλλα σημεία είναι λιγότερο από 1 cm...

Τί είναι αυτή η σκιά βρε παιδιά;

Δεδομένου ότι η οθόνη είναι στην εγγύηση ακόμη, πρόκειται για κάποιο πρόβλημα και μπορώ να την αλλάξω;

Μήπως την πειράζει που καπνίζω;;

(Που πίνω;; Που ξενυχτάω;;)

Αν καπνίζεις εσύ τότε καπνίζει και αυτή,

αν ξενυχτάς εσύ τότε ξενυχτάει μαζί σου,

τώρα αν πίνεις εσύ και είναι κοντά σου...

...την παίρνουν οι αναθυμιάσεις του αλκοολ.

:D

Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 12:46]

Μια εφταμηνήτικη (αγορασμένη πριν 7 μήνες) PHILIPS BRILLIANCE 230W (23") εμφανίζει εδώ και λίγους μήνες μια σκιά στο πάνω μέρος της, η οποία είναι ελαφρώς ενοχλητική στις ανοιχτόχρωμες απεικονίσεις στο πάνω μέρος. Στις σκουρόχρωμες απεικονίσεις δε φαίνεται καθόλου.

Η σκιά εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά την αγορά, και πιάνει σχεδόν ολόκληρο το πάνω μέρος της οθόνης, από πάνω-δεξιά έως σχεδόν την απέναντι άκρη πάνω-αριστερά, κι έχει ακανόνιστο σχήμα.

Το ύψος της φτάνει μέχρι και το 1 έως 1 1/2 cm σε κάποια σημεία, ενώ σε κάποια άλλα σημεία είναι λιγότερο από 1 cm...

Τί είναι αυτή η σκιά βρε παιδιά;

Δεδομένου ότι η οθόνη είναι στην εγγύηση ακόμη, πρόκειται για κάποιο πρόβλημα και μπορώ να την αλλάξω;

Μήπως την πειράζει που καπνίζω;;

(Που πίνω;; Που ξενυχτάω;;)

Έτσι όπως το περιγράφεις μου ακούγεται για καμμένο backlight

το ιδιο κανει κ σε μενα κ το παρατηρω οταν την εχω ανοιχτη αρκετες ωρες..

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Warlord [27-04-2007 17:46]

το ιδιο κανει κ σε μενα κ το παρατηρω οταν την εχω ανοιχτη αρκετες ωρες..

Μπράβο, και σε μένα.

Ενώ όταν την ανοίγω παρατηρώ ότι η σκιά ΔΕΝ εμφανίζεται αμέσως, αλλά μετά από λίγη ώρα...

Την ίδια οθόνη έχεις Warlord;

Και με ποιο βύσμα την συνδέεις (εγώ με το vga).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.