YiannisM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2007 Μια εφταμηνήτικη (αγορασμένη πριν 7 μήνες) PHILIPS BRILLIANCE 230W (23") εμφανίζει εδώ και λίγους μήνες μια σκιά στο πάνω μέρος της, η οποία είναι ελαφρώς ενοχλητική στις ανοιχτόχρωμες απεικονίσεις στο πάνω μέρος. Στις σκουρόχρωμες απεικονίσεις δε φαίνεται καθόλου. Η σκιά εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά την αγορά, και πιάνει σχεδόν ολόκληρο το πάνω μέρος της οθόνης, από πάνω-δεξιά έως σχεδόν την απέναντι άκρη πάνω-αριστερά, κι έχει ακανόνιστο σχήμα. Το ύψος της φτάνει μέχρι και το 1 έως 1 1/2 cm σε κάποια σημεία, ενώ σε κάποια άλλα σημεία είναι λιγότερο από 1 cm... Τί είναι αυτή η σκιά βρε παιδιά; Δεδομένου ότι η οθόνη είναι στην εγγύηση ακόμη, πρόκειται για κάποιο πρόβλημα και μπορώ να την αλλάξω; Μήπως την πειράζει που καπνίζω;; (Που πίνω;; Που ξενυχτάω;
Γιάννης Ν Απρίλιος 24, 2007 #2 Απρίλιος 24, 2007 Αν καπνίζεις εσύ τότε καπνίζει και αυτή, αν ξενυχτάς εσύ τότε ξενυχτάει μαζί σου, τώρα αν πίνεις εσύ και είναι κοντά σου... ...την παίρνουν οι αναθυμιάσεις του αλκοολ.
iceblade Απρίλιος 24, 2007 #3 Απρίλιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 12:46] Μια εφταμηνήτικη (αγορασμένη πριν 7 μήνες) PHILIPS BRILLIANCE 230W (23") εμφανίζει εδώ και λίγους μήνες μια σκιά στο πάνω μέρος της, η οποία είναι ελαφρώς ενοχλητική στις ανοιχτόχρωμες απεικονίσεις στο πάνω μέρος. Στις σκουρόχρωμες απεικονίσεις δε φαίνεται καθόλου. Η σκιά εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά την αγορά, και πιάνει σχεδόν ολόκληρο το πάνω μέρος της οθόνης, από πάνω-δεξιά έως σχεδόν την απέναντι άκρη πάνω-αριστερά, κι έχει ακανόνιστο σχήμα. Το ύψος της φτάνει μέχρι και το 1 έως 1 1/2 cm σε κάποια σημεία, ενώ σε κάποια άλλα σημεία είναι λιγότερο από 1 cm... Τί είναι αυτή η σκιά βρε παιδιά; Δεδομένου ότι η οθόνη είναι στην εγγύηση ακόμη, πρόκειται για κάποιο πρόβλημα και μπορώ να την αλλάξω; Μήπως την πειράζει που καπνίζω;; (Που πίνω;; Που ξενυχτάω; Έτσι όπως το περιγράφεις μου ακούγεται για καμμένο backlight
Warlord Απρίλιος 27, 2007 #6 Απρίλιος 27, 2007 το ιδιο κανει κ σε μενα κ το παρατηρω οταν την εχω ανοιχτη αρκετες ωρες..
YiannisM Μάϊος 12, 2007 Author #7 Μάϊος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Warlord [27-04-2007 17:46] το ιδιο κανει κ σε μενα κ το παρατηρω οταν την εχω ανοιχτη αρκετες ωρες.. Μπράβο, και σε μένα.Ενώ όταν την ανοίγω παρατηρώ ότι η σκιά ΔΕΝ εμφανίζεται αμέσως, αλλά μετά από λίγη ώρα...Την ίδια οθόνη έχεις Warlord;Και με ποιο βύσμα την συνδέεις (εγώ με το vga).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.