GoMaR Απρίλιος 26, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Δε πιστευω να ειχες τιποτα απο πριν καμια installed εκδοση ; Σε αλλο drive δοκιμασες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 26, 2007 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Ένα drive έχω.. Το ψάχνω τώρα online να βρω καμμιά λύση.. Νο-cd θα χρειαστώ πάλι :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 26, 2007 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 για 15 ευρω θα την τιμησω την EA για τεταρτη φορα....ευγε! αρκετα καλη τιμη...οχι τοσο καλο το παιχνιδι ομως....σε σχεση με το bf2 γι αυτο εχει κολλησει στα 49ευρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 26, 2007 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 ολη η στουρναρη 15ευρω το χει το 2142.εγω το πηρα προχθες αλλα δεν μ αρεσε καθολου......all time classic BF2 και τα μυαλα στο C4:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 26, 2007 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 δηλαδη και online μουφα η κατασταση? τι στο καλο ουτε τα 15ευρω δεν αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 27, 2007 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 Δυστυχώς λύση δεν έχω βρει ακόμα..Συνέχεια μου πετάει το μήνυμα : Can not locate the dvd-rom. Please insert the correct cd-rom..Το παλαβό είναι ότι στα vista παίζει κανονικά αλλά στο Online μου πετάει invalid cd-key!!!!Μπορεί κανείς να σκεφτεί τι μπορεί να φταίει και δε φορτώνει στα xp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 27, 2007 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 ’λλαξα και dvd drive αλλά δεν λύνεται με τίποτα το πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 29, 2007 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Λύθηκε το πρόβλημα!!!Παίζει κανονικά τώρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 29, 2007 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 11:26] Λύθηκε το πρόβλημα!!! Παίζει κανονικά τώρα!!! Για ελληνικους server κοιτα δω http://www.game-monitor.com/search.php?search=&type=server&game=bf2142&location=GR Κανε με add στο buddylist το ingame nick μου ειναι SoFGR Aνυπομονω να σε προσθεσω στην τετρασελιδη λιστα με τα ελληνικα dogtags Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 29, 2007 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR Για ελληνικους server κοιτα δω http://www.game-monitor.com/search.php?search=&type=server&game=bf2142&location=GR Κανε με add στο buddylist το ingame nick μου ειναι SoFGR Aνυπομονω να σε προσθεσω στην τετρασελιδη λιστα με τα ελληνικα dogtags Aυτό ήθελα να ρωτήσω για servers!! Πως σε προσθέτω? Στο comrade δε βγάζει αποτέλεσμα με αυτό το Nick! edit: Σε πρόσθεσα! Το δικό μου είναι melodyknight Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 30, 2007 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [26-04-2007 22:16] ολη η στουρναρη 15ευρω το χει το 2142.εγω το πηρα προχθες αλλα δεν μ αρεσε καθολου......all time classic BF2 και τα μυαλα στο C4:P RDX και camo kit σε χαλαει δηλαδη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 30, 2007 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Λύθηκε το πρόβλημα!!!Παίζει κανονικά τώρα!!! Δε μας λες ομως και πως λυθηκε το προβλημα.......Ετσι για το αρχειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 30, 2007 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Παράλειψή μου...Είχα εγκατεστημένο το ultraiso το οποίο δεν έτρεχε στις διεργασίες αλλά είχε μενού στο δεξί κλικ του mouse...Το απεγκατέστησα και όλα καλά!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 30, 2007 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 ρε σεις τι εγινε εξαντληθηκε? στο site βλεπω 2-3 μερες διαθεσιμοτητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 30, 2007 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Αγορασε το απο Παπασωτηριου ρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 30, 2007 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 παιζει η ιδια προσφορα? καλυτερα γιατι αν σκασω πλαισιο ολο και κανα χρεωμα θα φαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 30, 2007 Author #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 Ναι το πηρε απο εκει ενας φιλος μου...Απο πλαισιο εχει εξαντληθει το προιον...Ετσι μου παν.Ουτε στις αποθηκες δεν υπαρχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 30, 2007 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2007 ΠΡιν λίγο το πήρε φίλος από το Πλαίσιο Πειραιά και ήταν το τελευταίο κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 1, 2007 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Τι έγινε?Δεν συνδέεται στον server, το ea.com ΔΕΝ ανοιγει καν!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 1, 2007 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Guys, δεν είναι για troubleshooting παιχνιδιών η κατηγορία αυτή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts