jimakos21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Μπορει να φανει κ αστειο...Αλλα τον διαιρετη πως τον διαμορφωνουν?(αν καταλαβαινει κανεις τι εννοω) Λεει fsb/ram. ή εχω ακουσει cpu/ram..... Πραγματικα ακουω συνεχεια για διαιρετη αλλα ποτε δεν καταλαβα.. Ασχολουμε πολυ τον τελευταιο καιρο με overclock.Εχω διαβασει ολους τους οδηγους αλλα τιποτα. :sick: Μπορει κανεις να μου εξηγησει????:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Απρίλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Υπαρχει επιλογη μεσα απο το bios της μητρικης σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Kατ'αρχην ευχαριστω. Εχω asus μητρικη....Ξερω τις περισσοτερες ρυθμησεις τις εκτος απ'τον ram. Ομως το εχω ψαξει...Εψαξα για fsb/dram cpu/ram ή τελος παντων κατι τετοιο αλλα δεν εχω βρει τιποτα...εχει απειρες ρυθμησεις(ειμαι κ γω αρχαριος βεβαια)... Και γι αυτο πραγματικα μπλεκομαι και δεν βρισκω τιποτα... Τι μπορει να λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Απρίλιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Tzimako ,google is your friend...π.χ http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/asus_m2n32-sli_deluxe/3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.