kreach Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Γειά σας λαμπίτες,Που λέτε εκτός από τα κλασικά Anti Virus, Anti Spy/Adaware, Firewall ανακάλυψα το λεγόμενο Proxy, συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το www.proxies.gr για Ανώνυμο Surfing.Για P2P όπως Ares, Limewire αλλά και για Torrent τί proxy χρειάζομαι ???ΥΓ Εκτός από τα Rootkits και τα παραπάνω, υπάρχουν άλλοι κίνδυνοι??? Yπάρχει τίποτα που θα μου προσφέρει εξτρα προστασία???Ευχαριστώ
bourlas1416003173 Απρίλιος 23, 2007 #2 Απρίλιος 23, 2007 αν βάλεις proxy σε p2p λόγω lag θα κατεβαζεις με ταχύτητες dial upτο μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το peerguardian, δεν σεεξασφαλίζει 100% αλλά από το καθόλουγενικά το peerguardian έχει λίστες με όλες τις ip που είναι/θεωρούνται ύποπτες, οι οποίες ανανεώνονται ακόμα και κάθε μέρα, και τις κάνει block.Βεβαια επειδή οι ip αλλάζουν σχετικά εύκολα αυτός είναι και ολόγος που δεν προσφέρει 100% προστασία.
argirisxt Απρίλιος 23, 2007 #3 Απρίλιος 23, 2007 ρε παιδια γινεται να βαλεις Proxy στο irc?για την host s?
kreach Απρίλιος 24, 2007 Author #4 Απρίλιος 24, 2007 Όχι δεν είναι λόγω Λαγκ, αλλά για ανωνυμία. Το peerguardian το έχω ακουστά αλλά φοβήθηκα μην είναι κάποιο κόλπο των εταιριών. Θα το δοκιμάσω να δω τι παίζει.Εδιτ: Πώς μπορώ να μπαίνω Αυτόματα σε σελίδες μέσω του proxies.gr ?Στο Tools--> Options---> Advanced---> Network---> Connection Settings βρήκα Automatic Proxy Configuration URL αλλά βάζοντας το proxies δεν έγινε τπτ ! ???
kreach Μάϊος 25, 2007 Author #5 Μάϊος 25, 2007 EπαναλαμβάνωΠώς μπορώ αυτόματα να σερφάρω μέσω proxy ???Δεν θέλω κάθε φορά να μπαίνω πρώτα στο proxies.gr αλλά να ρυθμήσω τον FireFox ή κάποιον browser τέλος πάντων (εκτός του ΙΕ) να μπαίνει αμέσως !
Qlim4X Μάϊος 25, 2007 #6 Μάϊος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa ρε παιδια γινεται να βαλεις Proxy στο irc?για την host s? Ναι γίνετε το proxy ισχύει παντούΑν σας ενδιαφέρει ένα καλό και με πολλές ρυθμίσεις αλλά και επιλογές αν είσαι προγραμματιστής να τις αλλάξεις είναι το rabbit3Φτιαγμένο σε JAVA και είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.