Jump to content

Admin rights

George_K

Recommended Posts

Καλημέρα! Έχω το εξής θέμα στο οποίο θέλω βοήθεια....

μου δώσανε ενα laptop από τη δουλειά στο οποίο δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Ούτε καν το divX. Ουσιαστικά μου είναι άχρηστο (αν εξαιρέσεις τη δουλειά φυσικά. ;) ).

Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τα admin rights;

Thx

Να μπεις ως admin και να τα βγάλεις :hehe:

Βασικά ο μόνος τρόπος είναι αυτός απ'όσων ξέρω. Οπότε πρέπει να αποκτήσεις access στο admin account και υποθέτω ότι θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά τη δουλειά σου αν το δουν.

Κανε boot σε safe mode κανει login σαν admin και θα πας στο προφίλ του χρήστη που σου φτίαξανε απο την δουλεία στο control panel -> users και έχει κουμπι που λεει να σου κάνει τον λογαριασμό με πληρη δικαιόματα...

Αρχική απάντηση από aristos87

Κανε boot σε safe mode κανει login σαν admin και θα πας στο προφίλ του χρήστη που σου φτίαξανε απο την δουλεία στο control panel -> users και έχει κουμπι που λεει να σου κάνει τον λογαριασμό με πληρη δικαιόματα!

Σιγά μην το έχουν ξεκλείδωτο :p

Αρχική απάντηση από George_K

Θα πρέπει να το εγκαταστήσω το πρόγραμμα αυτό; γιατί δεν παίζει εγκατάσταση. :cry:

Live CD είναι, αλλά είπα κι πριν. Αν σου το έχουν κλειδώσει, θα έχεις μπελάδες ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.