George_K Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Καλημέρα! Έχω το εξής θέμα στο οποίο θέλω βοήθεια.... μου δώσανε ενα laptop από τη δουλειά στο οποίο δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Ούτε καν το divX. Ουσιαστικά μου είναι άχρηστο (αν εξαιρέσεις τη δουλειά φυσικά. ). Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τα admin rights; Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Να μπεις ως admin και να τα βγάλεις Βασικά ο μόνος τρόπος είναι αυτός απ'όσων ξέρω. Οπότε πρέπει να αποκτήσεις access στο admin account και υποθέτω ότι θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά τη δουλειά σου αν το δουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_K Απρίλιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Μάλλον θα έχω πρόβλημα. Η βλακεία είναι οτι το desktop που χρησιμοποιώ (στη δουλειά) έχει admin rights. και μπαίνω με το ίδιο username/password και στα δύο. Θα προτιμούσα το αντίστροφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Κανε boot σε safe mode κανει login σαν admin και θα πας στο προφίλ του χρήστη που σου φτίαξανε απο την δουλεία στο control panel -> users και έχει κουμπι που λεει να σου κάνει τον λογαριασμό με πληρη δικαιόματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από aristos87 Κανε boot σε safe mode κανει login σαν admin και θα πας στο προφίλ του χρήστη που σου φτίαξανε απο την δουλεία στο control panel -> users και έχει κουμπι που λεει να σου κάνει τον λογαριασμό με πληρη δικαιόματα! Σιγά μην το έχουν ξεκλείδωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_K Απρίλιος 23, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 το έχω δοκιμάσει αυτό και δεν παίζει. Πάλι μου ζητάει password admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Απρίλιος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Ψάξε για αυτό το πρόγραμμα: Winternals Administrators Pak v5.0. Bootαρεις με αυτό και αλλάζεις τον κωδικό του administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_K Απρίλιος 23, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Θα πρέπει να το εγκαταστήσω το πρόγραμμα αυτό; γιατί δεν παίζει εγκατάσταση. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από George_K Θα πρέπει να το εγκαταστήσω το πρόγραμμα αυτό; γιατί δεν παίζει εγκατάσταση. :cry: Live CD είναι, αλλά είπα κι πριν. Αν σου το έχουν κλειδώσει, θα έχεις μπελάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.