daemon13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 πως μπορώ να ηχομονώσω το κουτί μου ??????????
Snips Απρίλιος 22, 2007 #2 Απρίλιος 22, 2007 Αναζήτηση και ιδού...http://www.thelab.gr/search.php?action=showresults&searchid=2852665&sortby=lastpost&sortorder=descendingΌρεξη να χεις να διαβάζεις.
Georgesod Απρίλιος 22, 2007 #4 Απρίλιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 01:32] ειναι το AKASA PAX MATE... Το 'χω δοκιμάσει φίλε και δεν κάνει ίποτα το ιδιαίτερο. Επιπλέον δεν ξεκολάει με τίποτα μετά
felix Απρίλιος 23, 2007 #5 Απρίλιος 23, 2007 Μερικά φύλλα Technofon από το Praktiker, όρεξη για χαρτοκοπτική και θα δείς πολύ καλά αποτελέσματα...Ή αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις συνδυασμούς από τα αφρώδη πλαστικά που θα βρείς στο ίδιο κατάστημα...Δυστυχώς, δεν έχω χρόνο να κάνω μία παρουσίαση το κουτί που έχω φτιάξει κατ'αυτόν τον τροπο, καθότι είμαι ΣΤΡ (ΜΧ).....O dubber γνωρίζει πάντως τα αποτελέσματα....Να αναφέρω επίσης ότι το κουτί στο οποίο έκανα την "εγχείρηση" είναι της μητέρας μου, που αρχικά έλεγε ότι την ψιλοενοχλούσε ο θόρυβος, ενώ τώρα λόγω ησυχίας , μερικές φορές ξεχνάει να τον κλείσει αν δεν σιγουρευτεί από το ledάκι μπροστά ότι είναι ανοιχτός...To Akasa paxmate είναι από τα πρώτα πράγματα που δοκίμασα...δεν έμεινα ευχαριστημένος, αλλά ούτε και χαλάστηκα που το έβαλα λόγω τιμής...Η αλήθεια είναι πάντως ότι περίμενα περισσότερα πράγματα...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 23, 2007 #6 Απρίλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από GeorgesodΕπιπλέον δεν ξεκολάει με τίποτα μετά αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια...απορω τι εχει εκεινη η κολλα!
tasosmos Απρίλιος 23, 2007 #8 Απρίλιος 23, 2007 Αναλογα το κουτι και τους ανεμιστηρες μπορει να εχεις μεχρι 2-3 βαθμους αυξηση αλλα συνηθως ειναι λιγοτερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.