o polonos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Αρκετα γνωστο παιχνιδι Operation Flashpoint ... θα ξανα κανει την εμφανιση του μεσα στο 2008 ... Και απο'τι φαινεται στην οικονα θα ειναι συμβατο με το πολυ αναμενωμενο DX10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Καλα ας σηκωσουν πρωτα τα πισια μας το armed assault και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 16:39] Αρκετα γνωστο παιχνιδι Operation Flashpoint ... θα ξανα κανει την εμφανιση του μεσα στο 2008 ... Και απο'τι φαινεται στην οικονα θα ειναι συμβατο με το πολυ αναμενωμενο DX10 ! Ωραίο . Μου αρέσει . Δεν έχει τέρατα, δράκους, φαντάσματα. Έχει τακτική, Να έπαιζε κι όλας με καλό framerate....για το ArmA μιλάω. Για το ΟF του 2008 δύσκολα με το τωρινό hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 ’ντε γεια....Ελπίζω να μην αναλωθούν μόνο στα γραφικά (και να μην το χαλάσει κανένα ΧΒΟΧ360 με ανόητες "ευκολίες"...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Απρίλιος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 το παιχνιδι αναμενετε να ειναι κατι σαν το βαττλεφιελδ. πατατα δλδ αφου η codemaster δεν εχει ιδεα... α ρε bohemia... μην ψαρονετε απο την φοτο. οι υπολιπεσ που παιζουνε στο δικτιο ειναι πολυ χαλια :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 26, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αποκλειεται να ειναι μεσα απο το παιχνιδι...ισως κανα βιντεο. Για να δουμε τετοια γραφικα πρεπει να περασουν καμια 4-5 χρονια ακομα.Τα παλιο ηταν τοπ 3 ολων των εποχων για μενα αλλα το Armed Assault δεν μου πολυ αρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Απρίλιος 26, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 μπαα.. απο κανα intro θα ναι....και μενα το arma δεν μου πολυ αρεσε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Απρίλιος 26, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Μάλλον για να το παίζω όταν βγει πρέπει να μετακομίσω σε καμιά DX10 καρτουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 26, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Μάλλον? Αν είσαι με 9άρα, δε θα παίζει καθόλου, εκτός κι αν διαθέσει η εταιρία και dx9 έκδοση. ΕΥΤΥΧΩΣ το 10 ΔΕΝ είναι backwards συμβατό με το 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Απρίλιος 26, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Για να πάρω καμιά DX10 καρτουλα μάλλον θα πρέπει να τα αλλάξω όλα mobo cpu ram και vga για αυτό πρέπει να αρχίσω την οικονομία... :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 26, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από HcR [Σήμερα, στις 16:02] Για να πάρω καμιά DX10 καρτουλα μάλλον θα πρέπει να τα αλλάξω όλα mobo cpu ram και vga για αυτό πρέπει να αρχίσω την οικονομία... :sick: Ξεχασες PSU μεγαλε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HcR Απρίλιος 26, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 16:04] Ξεχασες PSU μεγαλε !!! Μην παίζεται με τον πόνο μου ,το ξέρω ότι πρέπει να το αλλάξω, και θα το αλλάξω τώρα στα κοντά μαζί με κανένα καινούριο κουτάκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.