pavou Απρίλιος 26, 2007 #21 Απρίλιος 26, 2007 Δοκίμασε να βάλεις και στα δύο User Name και Password <admin> χωρίς τα < >
adok13 Απρίλιος 26, 2007 #24 Απρίλιος 26, 2007 μπορει να μην εχω καταλαβει καλα και να λεω βλακειες αλλα πρεπει να σου ζηταει το username και pass του router oxi toy οτε.αυτο που βαζεις για να μπαινεις στις ρυθμησεις του router σου.αν δεν εχεις βαλει pass αστο κενο και πατα next.
michailovits Απρίλιος 26, 2007 Author #25 Απρίλιος 26, 2007 Λοιπον οκ,έβαλα σε Username Administrator και password δεν εβαλα τίποτα αλλα......το αρχείο *.bli που κατέβασα για firmware δεν το αναγνωρίζει.Τι να κάνω?
poly Απρίλιος 26, 2007 #26 Απρίλιος 26, 2007 Να κανεις backup τις ρυθμισεις σου πρωτα και επειτα βαλε στονupgrade wizard να βλεπεις ολα τα αρχεια.
nick2crete Απρίλιος 26, 2007 #27 Απρίλιος 26, 2007 Λοιπον πριν την αναβαθμιση δωσε password & username δικα σου,μην αφησεις τα δικα του...κανε save all και ξεκινα την αναβαθμιση...οταν ζητηθουν δωσε τα δικα σου κι ετοιμος..
michailovits Μάϊος 2, 2007 Author #28 Μάϊος 2, 2007 Παιδιά.Δεν είχα προλάβει να κάνω upgrade και σήμερα που πηγα να κάνω δεν γινόταν.Έβαλα ένα νέο firmware.bin αλλα το λαμπάκι ower του router έγινε πορτοκαλί και σταμάτησε η αναβάθμιση βγάζοντας ένα μύνημα που έλεγε οτι το router δεν αποκρίνεται κτλ.Μπάς και φταίει το οτι έχω windows vista 64bit??Μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς να κάνω Backup και πως ακριβώς θα αναβαθμίσω τον router???Αν μπορείτε δώστε και κανα λινκ για να κατεβάσω τον νεότερο upgrade wizzard καθώς και το νεότερο firmwarew που υπάρχει για το router Μου μπας και κάνω λάθος.Σας χίλιο ευχαριστώ
michailovits Μάϊος 3, 2007 Author #29 Μάϊος 3, 2007 Κανείς ρε παιδιά?Αν μπορείται πείτε μου γιατί δεν αναβαθμίζετε το firmware
nick2crete Μάϊος 3, 2007 #30 Μάϊος 3, 2007 Αν ξαναδιαβασεις το τοπικ σου απο την αρχη θα δεις οτι εχουν ηδη απαντηθει τα ερωτηματα σου...ξαναπροσπαθησε λοιπον να κανεις την αναβαθμιση οπως εκανες και στην αρχη και αν κολλησεις στο password κανε αυτο που σου λεω παραπανω..
diablo13 Μάϊος 3, 2007 #31 Μάϊος 3, 2007 αν το λαμπάκι power έγινε πορτοκαλί πρέπει να το αλλάξεις. Χάλασε. την έχω πατήσει δύο φορές. Κάλεσα τις βλάβες στο 121, ήρθε τεχνικός απο τον οτέ και με το που το είδε το αλλάξε λεγοντάς μου ότι το πορτοκαλί λαμπάκι σημαίνει ότι χάλασε. Σημείωσε ότι βρισκόμουν εντός εγγύησης του ενός χρόνου και το είχα πάρει με πακέτο σύνδεσεις adsl conn-x.
michailovits Μάϊος 3, 2007 Author #32 Μάϊος 3, 2007 οχι οχι δεν κολάω στο password.Απλά δεν κάνει Upgrade,οκ θα ρίξω μια ματιά και αν είναι ξανα ποσάρω ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.