SirDiman Απρίλιος 23, 2007 #86 Απρίλιος 23, 2007 Χρονια πολλα ρε μεγαλε !!!Παντα τετοια!!! :jump: :clap: :worship:
Kosmos Απρίλιος 29, 2007 #87 Απρίλιος 29, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 Βέβαια να πω επί ευκαιρίας και το παράπονό μου...... ΔΕΝ έπρεπε να "διασπαστούμε" σαν ομάδα.......Έχουμε τώρα 3 ή 4 ή 5 Ελληνικές ομάδες που Overclock-άρουν..... Με αυτό τον τρόπο ΚΑΜΜΙΑ ομάδα δε θα πάει ψηλά....ΓΙΑΤΙ?.... Δε σας/μας αρέσει ο τίτλος "Hellas Overclocking Team"......?......Θέλετε να τον αλλάξουμε και να bench-άρουμε ΟΛΟΙ για ΜΙΑ ομάδα?.....Γιατί όχι!..... Να τα βάλουμε κάτω και να τα βρούμε......ΔΕΝ είμαστε πολλοί μπροστά στους "άλλους" αλλά τα έχουμε ΜΕΓΑΛΑ και μπορούμε.... Το κάθε φόρουμ να έχει τους benchers του και να ποστάρουν εκεί αν θέλουν, ΑΛΛΑ για μια ΚΟΙΝΗ ομάδα....... Δεν ξέρω!.......Ίσως είμαι ονειροπόλος..... Συγχαρητηρια και απο μενα :clap: :happy2: Ο μονος τροπος να γινει αυτο ειναι να μαζευτειτε οι "μεγαλοι" των φορουμ, να τα πειτε και να τα βρειτε! Ηδη η ομαδα σας εχει ανεβασει πολυ ψηλα την Ελλαδα...φανταστειτε ενωμενοι ομως ολοι οι μεγαλοι overclockers ποσο ακομα πιο ψηλα μπορειτε να μας ανεβασετε... Φιλικα παντα , well done και παλι
hipro5 Μάϊος 1, 2007 #88 Μάϊος 1, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά και για τα χρόνια πολλά (έστω και λίγο καθυστερημένα).... Θα έχουμε "κι'άλλα" εντός των ημερών....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.