Maximus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Τα σχόλια περιττά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Απρίλιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 :clap: :clap: :clap: :clap: Αξιος!! Ετσι βεντουζα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Απρίλιος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Eγώ πάντως είμαι με τον 3ο για τις ψυχικές οδύνες που πέρασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Πωπωω θέλω άλλους 750 βαθμούς για να τους φτάσω... :P :banging: :banging: :banging: MΠΡΑΒΟ ΜΑΣΤΟΡΑ !!! :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik Απρίλιος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Συγχαρητηρια hiproΓια να μαθουνε μερικοι οτι οι ελληνες μαμανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Απρίλιος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Αααααααυτα είναι!!!Συγχαρητήρια hipro5!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Μα αυτο πλεον δεν ειναι ειδηση...Congrats man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 hipro :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Απρίλιος 22, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 ωραίος hipro5 . you are the one the greko one everything you do goes on the tables top :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 22, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 22, 2007 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Ωραίος , και εις ανώτερα. :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fasoulinos Απρίλιος 22, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 :clap: αξιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 22, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Well done m8!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Απρίλιος 22, 2007 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Hipro you are.....MYTHOS:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 22, 2007 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Ευχαριστώ ΠΟΛΥ παιδιά...... :clap: Θέλω να ξαναπώ ότι ΔΕΝ θα γινόταν ΤΙΠΟΤΑ χωρίς τη βοήθεια του Gorillakos και του esdee (του καταραμένου) που ήταν κοντά μου όλη αυτή την περίοδο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ φίλων π.χ. του gprhellas, του elefsinara, του RootX. του dimcar (PC World) , των παιδιών από το Multirama Xtreme, των παιδιών από το Πλαίσιο Computers και ΠΟΛΛΩΝ άλλων παιδιών.... ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ είμαστε.......ΟΛΟΙ και μπράβο μας.... :clap: .....και να σκεφτείτε ότι ακόμη ΔΕΝ έχουμε bench-άρει με SLI "καλά".... Βέβαια να πω επί ευκαιρίας και το παράπονό μου...... ΔΕΝ έπρεπε να "διασπαστούμε" σαν ομάδα.......Έχουμε τώρα 3 ή 4 ή 5 Ελληνικές ομάδες που Overclock-άρουν..... Με αυτό τον τρόπο ΚΑΜΜΙΑ ομάδα δε θα πάει ψηλά....ΓΙΑΤΙ?.... Δε σας/μας αρέσει ο τίτλος "Hellas Overclocking Team"......?......Θέλετε να τον αλλάξουμε και να bench-άρουμε ΟΛΟΙ για ΜΙΑ ομάδα?.....Γιατί όχι!..... Να τα βάλουμε κάτω και να τα βρούμε......ΔΕΝ είμαστε πολλοί μπροστά στους "άλλους" αλλά τα έχουμε ΜΕΓΑΛΑ και μπορούμε.... Το κάθε φόρουμ να έχει τους benchers του και να ποστάρουν εκεί αν θέλουν, ΑΛΛΑ για μια ΚΟΙΝΗ ομάδα....... Δεν ξέρω!.......Ίσως είμαι ονειροπόλος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 22, 2007 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Εχεις δικιο.... πρεπει να ειμαστε μια ομαδα.... HOT Hipro's Overclocking Team :flex: :flex: :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 22, 2007 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Ωραίος ο μάγκας! Μπράβο :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 22, 2007 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Εχεις δικιο.... πρεπει να ειμαστε μια ομαδα.... HOT Hipro's Overclocking Team :flex: :flex: :flex: Σιγά μη βάλουμε και cheerleaders και groupies μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 22, 2007 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Μπραβο στον Γιωργο και σε ολα τα παιδια που εβαλαν το...χερακι τους ωστε να ειμαστε αλλη μια φορα υπερηφανοι!! Οσο για το ονομα της μιας ομαδας... Thelab.gr OC team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Απρίλιος 22, 2007 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 συγχαρητήρια Hipro!!!!! :clap: :clap: :clap: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.