ergotelis Απρίλιος 22, 2007 #3 Απρίλιος 22, 2007 Eγώ πάντως είμαι με τον 3ο για τις ψυχικές οδύνες που πέρασε!
TifoziF1 Απρίλιος 22, 2007 #4 Απρίλιος 22, 2007 Πωπωω θέλω άλλους 750 βαθμούς για να τους φτάσω... :P :banging: :banging: :banging: MΠΡΑΒΟ ΜΑΣΤΟΡΑ !!! :banging: :banging: :banging:
mik Απρίλιος 22, 2007 #5 Απρίλιος 22, 2007 Συγχαρητηρια hiproΓια να μαθουνε μερικοι οτι οι ελληνες μαμανε
AGRIMI Απρίλιος 22, 2007 #9 Απρίλιος 22, 2007 ωραίος hipro5 . you are the one the greko one everything you do goes on the tables top :) :)
fusion Απρίλιος 22, 2007 #10 Απρίλιος 22, 2007 ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
hipro5 Απρίλιος 22, 2007 #15 Απρίλιος 22, 2007 Ευχαριστώ ΠΟΛΥ παιδιά...... :clap: Θέλω να ξαναπώ ότι ΔΕΝ θα γινόταν ΤΙΠΟΤΑ χωρίς τη βοήθεια του Gorillakos και του esdee (του καταραμένου) που ήταν κοντά μου όλη αυτή την περίοδο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ φίλων π.χ. του gprhellas, του elefsinara, του RootX. του dimcar (PC World) , των παιδιών από το Multirama Xtreme, των παιδιών από το Πλαίσιο Computers και ΠΟΛΛΩΝ άλλων παιδιών.... ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ είμαστε.......ΟΛΟΙ και μπράβο μας.... :clap: .....και να σκεφτείτε ότι ακόμη ΔΕΝ έχουμε bench-άρει με SLI "καλά".... Βέβαια να πω επί ευκαιρίας και το παράπονό μου...... ΔΕΝ έπρεπε να "διασπαστούμε" σαν ομάδα.......Έχουμε τώρα 3 ή 4 ή 5 Ελληνικές ομάδες που Overclock-άρουν..... Με αυτό τον τρόπο ΚΑΜΜΙΑ ομάδα δε θα πάει ψηλά....ΓΙΑΤΙ?.... Δε σας/μας αρέσει ο τίτλος "Hellas Overclocking Team"......?......Θέλετε να τον αλλάξουμε και να bench-άρουμε ΟΛΟΙ για ΜΙΑ ομάδα?.....Γιατί όχι!..... Να τα βάλουμε κάτω και να τα βρούμε......ΔΕΝ είμαστε πολλοί μπροστά στους "άλλους" αλλά τα έχουμε ΜΕΓΑΛΑ και μπορούμε.... Το κάθε φόρουμ να έχει τους benchers του και να ποστάρουν εκεί αν θέλουν, ΑΛΛΑ για μια ΚΟΙΝΗ ομάδα....... Δεν ξέρω!.......Ίσως είμαι ονειροπόλος.....
winters Απρίλιος 22, 2007 #16 Απρίλιος 22, 2007 Εχεις δικιο.... πρεπει να ειμαστε μια ομαδα.... HOT Hipro's Overclocking Team :flex: :flex: :flex:
jpavly Απρίλιος 22, 2007 #18 Απρίλιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Εχεις δικιο.... πρεπει να ειμαστε μια ομαδα.... HOT Hipro's Overclocking Team :flex: :flex: :flex: Σιγά μη βάλουμε και cheerleaders και groupies μετά.
Solid Snake Απρίλιος 22, 2007 #19 Απρίλιος 22, 2007 Μπραβο στον Γιωργο και σε ολα τα παιδια που εβαλαν το...χερακι τους ωστε να ειμαστε αλλη μια φορα υπερηφανοι!! Οσο για το ονομα της μιας ομαδας... Thelab.gr OC team
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.