Jump to content

C2D ψυκτρα

nik92

Recommended Posts

με λιγοτερα λεφτα παιρνεις καλυτερες ψηκτρες απο την 9500/9700.....

δες Scythe Infinity/ Ninja

επισης κανε και μια αναζητηση στο φορουμ.....εχουμε γεμισει μελη με c2d επεξεργαστες......τοσα θεματα για ψυκτρες εχουν ανοιχτει.

Nαι Tony93 υπάρχουν και άλλες καλύτερες, οι Zalman 9500/9700 θέλουν μεγάλη προσοχή και προσπάθεια για να τοποθετηθούν καλα.

Και η Noctua NH-U12F είναι πολυ καλή...

Tuniq Tower

Scythe Infinity

Πιo φθηνες & πολυ καλυτερες....

H 9500 δεν ειναι ουτε στις 5 πρωτες....

1) ευχαριστώ γιατην ανταπόκρηση

2) μαλλον την Scythe Infinity θα πάρω την έχει κανένας

Αν ναι κανει πολύ θορυβο σε σχεση με την μαμα , χωρις ανεμιστηρα εχει καλες επιδοσεις , τι σου δινει μαζί ?

Πόσα πιν έχει ο ανεμιστηρας 3 η 4? Και εχει ρυθμιστη ?

3) οι Sonic Tower της ττ και bigtyphoon120 λένε τπτ . Ο 2ος είναι ο καλύτερος στο pcworld αυτού του μήνα.

και η Scythe ψιλο-κτήνος είναι, δες διαστάσεις πριν την χτυπήσεις.

Σου δίνει μαζί ένα 12άρη, 1700~1800 στροφές, που είναι σχετικά καλός (ούτε πολύ φασαρία κάνει)

Χωρίς ανεμιστήρα..

Αν έχεις το setup της υπογραφής σου (Ε6300 @ 2GHz) τότε με έναν καλό exhaust μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.

Όσο ανεβαίνουν τα MHz και η τάση...

Εγώ την έχω με 2 fans, push-pull με αρκετά καλές θερμοκρασίες.

Έχει ρυθμιστή στροφών ?

Ο ινφινιτι χωράει, οριακά όμως.

Ο Tuniq tower δν υπάρχει στο πλαισιο από που αγοράζω.

Το σεταπ της υπογραφής μου έχω.

Στο Soprano ενος φιλου μου χωραει η Ninja (μαζι με τον πλαινο ανεμιστηρα του soprano)... Η Ninja εχεi υψος 15cm...

H infinity ειναι 16cm.... αν δεν σου χωραει, βγαζεις τον πλαινο ανεμιστηρα του κουτιου και εισαι οκ...

Το μέτρησα και χωράει , οπότε από βδομάδα θα πάω να τον πάρω και θα γράψω εντυπώσεις ...

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !

για να μην ανοιγω καινουριο topic,εχει καποιος εντυπωσεις απο την Noctua NH-U12F?

Αρχική απάντηση από sret [Σήμερα, στις 14:24]

για να μην ανοιγω καινουριο topic,εχει καποιος εντυπωσεις απο την Noctua NH-U12F?

Sret, o dubber έχει κάνει ένα review για την Noctua...Έχει και καλές φωτό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.