Tony93 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Καλησπερα παιδια! Θελω να βαλω vista στο pc μου αλλα υπαρχει ενα προβλημα. Τo usb stick που εχω ( sagem wi-fi 11g) δεν εχει ουτε καν βρησκω drivers ακομα. Αρα μαλλον θα αγορασω ενα καινουργιο που να υπαρχουν drivers για vista. Μπορειτε να μου προτεινετε ενα usb stick wi-fi που να παιζει σε vista???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 η σειρά WG111 v2 αν τν βρείς στο Ελλαδιστάν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony93 Απρίλιος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 H WG111 υπαρχει αλλα η WG111v2 δεν υπαρχει. Στο σιτε ομως της netgear λενε οτι υπαρχουν drivers για vista για το v2. Για το αλλο πε παιδια???? Λετε να παιζουν drivers τπυ v2 και στο αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 για δοκιμασε και πες μας δεν χανεις κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony93 Απρίλιος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Eγω δεν εχω το WG111. Εχω ενα sagem wi-fi 11g. Σιγα μην παω να το αγορασω για να το δοκιμασω, γιαυτο σας ρωτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Tony93 [Σήμερα, στις 21:35] Eγω δεν εχω το WG111. Εχω ενα sagem wi-fi 11g. Σιγα μην παω να το αγορασω για να το δοκιμασω, γιαυτο σας ρωτησα. καλα μην στραβωνεις τοσο.....η ροη του θρεντ με μπερδεψε.........αλιμονο να σε καναμε beta tester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony93 Απρίλιος 23, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:53] καλα μην στραβωνεις τοσο.....η ροη του θρεντ με μπερδεψε.........αλιμονο να σε καναμε beta tester Ενταξη, κανενα πρόβλημα. Αλλα δεν βλεπω κανεναν να μου απανταει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Εδω θα βρεις λιστα με Vista-Compatible υλικο. Για μερικα υπαρχουν beta drivers οπως το WG511 Που εχω εγω κ δουλευει ! Δες μοντελα και ψαξε πχ στο www.skroutz.gr αν υπαρχουν σε μαγαζια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony93 Απρίλιος 23, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Στο site τις netgear κοιταξα! Υπαρχουν drivers μονο για το v2. Αυτο που εχεις εσυ ειναι για λαπτοπ. Ρε παιδια, εστω και μια εσωτερική καρτουλα να βρουμε που να λειτουργει και σε vista. An kai το usb stick με βολευει πιο πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Αύγουστος 1, 2009 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 χαχα.. γοογλαρα λιγακι και με εβγαλε εδω..βρε βρε..εχω το WG111 και δεν παιζει σε pc με vista με την καμια. επισης το ιδιο pc κρασαρει οταν συνδεω το αντιστοιχο το pci adapter της netgear (108mbs ομως)κολλαει στην οθονη εκκινησης...καμια ιδεα? ασυμβατοτητα και παω για πιο καινουργιο ανταπτορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Αύγουστος 1, 2009 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2009 και απαντω στον ευατο μου (google ftw)με αυτο..http://forum1.netgear.com/showpost.php?p=31160&postcount=6ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ VISTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.