def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 παιδια εχω αυτην την στιγμη τα 32 ultimate vista στα αγγλικα και απο εβδομαδα μουρχονται τα ελληνικα τα premium,θελω την γνωμη σας αν τα ultimate Μου προσφερουν κατι περισσοτερο απο τα premium,εγω μονο παιχνιδια παιζω(flightsim-x)και σερφαρω,να τα αλλαξω?και τι περισσοτερο εχουν τα ultimate?ειδα μια επιλογη που λεει extra ultimate win, τα prumium την εχουν?ευχαριστω Λευτερης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2007 Κοίτα εδώ, Λευτέρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2007 εαν εχεις κανει ακτιβατε .... κτλ , μην μπενεις σε μπελαδεσ φορματ , εγκατ. παιχνιδιών . Εαν δν εχεις, οταν σου ζητησει η Μ$ κωδικό αλλαξέ τα . Το λινκ σου δειχνει παντως αναλυτικοτατα τις διαφορες. Εγω προτεινω να μην τα αλλαξεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilion10 Ιούνιος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 παιδια για να μην φτιάχνω καινούργιο topic,υπάρχει τρόπος τα αγγλικα vista να γίνουν ελληνικά?Έχω τα english vista home basic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από ilion10 παιδια για να μην φτιάχνω καινούργιο topic,υπάρχει τρόπος τα αγγλικα vista να γίνουν ελληνικά?Έχω τα english vista home basic! απο οσο γνωριζω παληκαρι,μονο τα vista ultimate,το πληρες πακετο εχεις την δυνατοτητα να αλλαξεις γλωσσα,αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.