Jump to content

Free server για site ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

argirisxt

Recommended Posts

κάνοντας αναζήτηση έχω βρει καποιους server αλλα ψάχνω καπου που να ειναι free και να μην σ βάζουν διαφημίσεις ,ενα c/p τον κωδικα θελω να κανω και να βαλω καμια 30 εικονες δ θελω δηλαδη πολλα πραγματα!αλλά θέλω να ειναι ελεύθερο κ ένταξη να μπορεσω να εχω ενα καλο url οχι ασδσδαδ.ασδαδασδ.ασδαδασδ.κομ να είναι λίγο προσεγμένο!!!!

Αρχική απάντηση από dimitris74

το προσοχη που ακριβως κολλαει?

καλή ερώτηση!θέλω να τονίσω ότι είμαι ενημερωμένος για προηγούμενα θέματα στο φόρουμ γύρω από αυτό το ζήτημα κ ετσι να μην με στείλουν σε αναζήτηση!ψάχνω τα παραπάνω το ξερω ειναι μεγάλες απαιτήσεις αλλα σιγουρα θα υπαρχει ενας server

Εγω βρήκα αυτόν .. http://www.webng.com/

Διάβασα το Terms of Service, δεν λεει τίποτα περίεργο ... άλλο απο οτι έχουν δικαίωμα να ελέγχουν, το τι έχω μέσα απο αρχεία .

τώρα για ψηφιακές φωτογραφίες με δικαιώματα δημιουργού , υπαρχή πάντα ο κίνδυνος να κλεφτούν.

Αρα δεν θα έβαζα ποτέ, τίποτα προσωπικό η προστατευμένο σε χύμα server .

Τζώρτζης

Καλό είναι μάστορα , αλλά ο μετρητής της Otenet δεν παίζει :D

Προς όλους :

Τους έκραξα τους παραπάνω με δυο εμαιλ , οταν διαπίστωσα οτι ΔΕΝ δίνουν δυνατότητα FTP.

Δεν έχουν τι να μου πουν, και μασάνε την τσίχλα, με τους τρεις διαφορετικούς τρόπους για Up Load που προσφέρουν.

Μου θυμίζουν το Geosities .

Χωρις FTP η ζωή είναι πολύ δύσκολη, στην ανανέωση και επισκευή ενός σίτε .

Αμα βρει κανένας , Free service με FTP , ας μας δώσει το λινκάκι .

Αρχική απάντηση από overvolt

Ναι κανε μας και τον μάγκα τώρα !! μόνο με τον ΟΤΕ κάνετε παιχνίδι , άμα βγείτε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα , πνίγεστε σε ένα κουτάλι νερό . :flex:

Έχεις δίκιο :flower:

@Τζώρτζης το θέμα το διάβασες?η μόνο τζάμπα διαφημίσει κανείς?

Αρχική απάντηση από Mertsa

εγώ θα έλεγα εάν ενδιαφερθεί κανείς ας μας δώσει λινκ :) :)

είχα δίκιο τι να κάνω δ είναι σε καμιά κλίκα εγώ,τουλαχιστον overvolt κατι βρήκε

Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 02:41]

Ναι κανε μας και τον μάγκα τώρα !! μόνο με τον ΟΤΕ κάνετε παιχνίδι , άμα βγείτε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα , πνίγεστε σε ένα κουτάλι νερό . :flex:

http://one.fsphost.com/kiriakost/html/who_i_am___.html

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SITE TOY KAI META ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ POST MOY.

Αρχική απάντηση από Mertsa

@Τζώρτζης το θέμα το διάβασες?η μόνο τζάμπα διαφημίσει κανείς?

είχα δίκιο τι να κάνω δ είναι σε καμιά κλίκα εγώ,τουλαχιστον overvolt κατι βρήκε

Έχεις δίκιο αλλά μην είμαστε τόσο εριστικοί, ο καθένας μπορει να γίνει. Διόρθωσε λίγο το τι ζήτας ώστε να είναι και πιο ανθρώπινο

Αυτό ίσως σου κάνει.

Αρχική απάντηση από Αστα να πανε [Σήμερα, στις 20:09]

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΌΣ,ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΣ

http://one.fsphost.com/kiriakost/html/who_i_am___.html

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ADMIN ΤΟΥ THE LAB KAI NA ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SITE TOY KAI META ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ POST MOY.

Τι συμβαίνει εδώ?

και μετα ο φανταστικός moderator astrolabos μου έκλεισε δυο λογαριασμους επειδη είπα τον τύπο π@π@ρα!!!αναρωριέμαι αυτο το ειδε ο astrolabos????:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.