agganis1416003242 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Εχω το εξης προβληματακι.Παιζω μερικους μηνες pro 6. Ειμαι μετριος (rating 604). Μερικες φορες μου εχει τυχει το εξης...Επαιζα κανονικα με καποιον και στο ημιχρονο (συνηθως) ή και πιο πριν απο αυτο, μολις ο αντιπαλος ειναι μπροστα στο σκορ, γυριζει την μπαλα στην αμυνα και αλλαζει συνεχως πασες. Δεν μπορω ομως να του παρω την μπαλα με τιποτα. Το παιχνιδι μου αλλαζει τον παιχτη που ελενχω αυτοματα (αναλογα με το που παει η μπαλα) και αυτο δυσκολευει την προσπαθεια μου να παρω την μπαλα. Ο αντιπαλος αλλαζει συνεχως πασες αναμεσα στους αμυντικους και στον τερματοφυλακα και μονο αν κανει λαθος θα του παρω μπαλα. Ετσι σπαταλαει τον χρονο και τελειωνει το παιχνιδι.Τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Βαλε την αλλαγη τον παιχτων να γινεται manual και οχι auto... Πατημενο του κουμπι της σεντρας παει 2ος παιχτης να μαρκαρει τον παιχτη που εχει την μπαλα και με τον παιχτη που εχεις εσυ μαρκαρε τον παιχτη στον οποιο θα δωσει πασα.... Επισης πολυ καλη επιλογη ειναι να μην ξαναπαιξεις μαζι του ή να βαζεις εσυ πρωτος γκολ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Απρίλιος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Winters Βαλε την αλλαγη τον παιχτων να γινεται manual και οχι auto... . Αυτο που το εχει ακριβως στο μενου? Πως θα το κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Απρίλιος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αυτο που λες '" Πατημενο το κουμπι της σεντρα" δεν το καταφερα. Το ειχα πατημενο αλλα δεν εκανε τιποτα. Μηπως ειναι το κουμπι του σουτ?Το αλλο με την αλλαγη των παικτων (manual - auto) το βρηκα.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Sorry εχεις δικιο... δεν το θυμομουν καλα...Ειναι αυτο που στο Button Configuration λεει Pressure 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.