JimmyFox Απρίλιος 20, 2007 #41 Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από kbilly13 λέω και γω, δεν θα έγραφες τίποτα? καλή βάση ο imc δε λέω! αλλά η κοινή cache και για τους 2 πυρήνες όπως βλέπεις κάνει μεγάλη διαφορά, και θα το υιοθετήσει και η AMD όπως βλέπω... όπως και η Intel θα υιοθετήσει IMC... οπότε? Πάντα συγκρίνουμε υπάρχουσες καταστάσεις, και αυτή τη στιγμή η AMD χάνει Αργότερα βλέπουμε... μπορεί να κάνει η AMD ένα βήμα μπροστά το ίδιο θα κάνει και η Intel όμως Οπότε ας μην προτρέχουμε (p.s. Πάρε βρε έναν Ε6600 να χαρείς την Χ1950ΧΤΧ!) Αυτό λέω κι εγώ, να μην προτρέχουμε. Αυτοί οι 2 πάντα θα φαγώνονται. Αυτή είναι η δουλειά τους... Αυτό το σκηνικό το βλέπουμε χρόνια τώρα (με ένα διάλλειμα 3 ετών λόγω Α64 + Ρ4...) ps. μπα...
Athens2004 Απρίλιος 20, 2007 #42 Απρίλιος 20, 2007 Ρε για πάρτυ της Amd πηγες με την Ατι εσυ λάθος. :X :P
JimmyFox Απρίλιος 20, 2007 #43 Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Ρε για πάρτυ της Amd πηγες με την Ατι εσυ λάθος. :X :P lol, μπα, η ATi πάντα μου άρεσε αλλά είχα κολλήσει στην nVidia λόγω AGP. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω. Οι μαρκετίστες της ATi πληρώνονται? Αποσύρθηκαν από την AGP αγορά όταν όλοι είχαν AGP και τώρα που όλοι έχουν PCIe βγάλανε την Χ1950ΧΤ σε AGP!!!!!! Αμα το ήξερα θα έμενα με το AGP... Δε με πολυχάλασε βέβαια... είμαι πολυ ικανοποιημένος από τη μητρική μου και μου κόστισε ελάχιστα η μετάβαση από AGP σε PCIe. Αλλά μου τη σπάνε τέτοιες χαζές (ή πονηρές) κινήσεις από τις εταιρείες. Υ.Γ. Μη μου πεις οτι εσύ τώρα αντιπαθείς την ATi επειδή συγχωνεύθηκε με την AMD?? Γιατί αν είναι έτσι... λάθος...
zardoz_magus Απρίλιος 20, 2007 Author #44 Απρίλιος 20, 2007 Δυστυχώς κατέληξε το thread σε μετωπική,με την ίδια ακατανόητη λογική υπεράσπισης των δύο γνωστών πολυεθνικών.Κάτι σαν ποδόσφαιρο δηλαδή,μάλλον προς το χειρότερο Εγώ το άνοιξα για να δείξω ότι ο 3600+ είναι μια value for money λύση για όποιον θέλει να φτιάξει ένα budget σύστημα με κάποιες προοπτικές λόγω oc ability.Τίποτε περισσότερο,τίποτε λιγότερο.Σε καμμιά περίπτωση δε θέλω να υπερασπιστώ μια τελειωμένη αρχιτεκτονική.Βέβαια η μετάβαση στα 65nm έχει να επιδείξει κάποια πρόοδο για την AMD,αλλά περιμένουμε τα native quad για να μάθουμε. Τα περί torture test,coldbug κτλ καλά είναι να συζητιούνται αλλά σε άλλη βάση... To ότι λειτουργούσε το σύστημα με HT στα 1477 δεν το παρατήρησε κανείς ; Εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο ακολουθεί shot με torture orthos και super pi ταυτόχρονα http://img266.imageshack.us/img266/7894/brisbane2qw4.jpg θα ήθελα να ακούσω κάποια θεωρία περί αυτού
sofix Απρίλιος 20, 2007 #45 Απρίλιος 20, 2007 θεωρια σχετικα με τι??με το ταυτοχρονο torture orthos και super pi ή το ΗΤ?διοτι αμα μιλας για το 1ο,τοτε καποιος θα σου ζητησει τη γνωμη σου για θεωριες με 7 ταυτοχρονα ορθος κ 4 pi... μα αυτος δεν ειναι ο λογος που αγοραζουμε dual core cpus?
zardoz_magus Απρίλιος 20, 2007 Author #46 Απρίλιος 20, 2007 Θεωρία για το πολύ υψηλό HT link mate,έχεις καμμία ;Συγγνώμη και για την ασάφεια.
zardoz_magus Απρίλιος 20, 2007 Author #47 Απρίλιος 20, 2007 γιατί μέχρι αυτό θεωρούσα ένα 12++ το μέγιστο λειτουργικό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.