Jump to content

give meome air!

v.djay!

Recommended Posts

Σκετόμουν να βάλω υδρόψυξη στο συστημά μου,αλλά με την αγορά του νέου κουτιού οι θερμοκρασιές της cpu,hdd k vga έπεσαν αισθητά,άρα σκέφτηκα να αναβάλλω την αγορά συστήματος υδρόψυξης εφόσον δν είναι αναγκαία.Παρ'όλα αυτά κρίνω απαραίτητη την αγορά ενός αθόρυβου(όσο πιο αθόρυβου γίνεται) κ πάνω απ όλα αξιόπιστης αερόψυξης του επεξεργαστή...

ΥΓ:Τον αύγουστο θα πάρω νέο επεξεργαστή('η quad core ή extreme,τώρα 'εχω π4:022: )αλλά δν σκοπεύω να κάνω υπερχρονισμό.

Αρχική απάντηση από Winters

H καλυτερη ψυκτρα της αγορας...

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808715

Ακριβώς, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Αρχική απάντηση από v.djay!

ΥΓ:Τον αύγουστο θα πάρω νέο επεξεργαστή('η quad core ή extreme,τώρα 'εχω π4:022: )αλλά δν σκοπεύω να κάνω υπερχρονισμό.

Τότε γιατί να πάρεις extreme? Ο λόγος να ξέρεις που τον αγοράζουνε είναι κυρίως ο υπερχρονισμός...

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 19:18]

Ακριβώς, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.

Τότε γιατί να πάρεις extreme? Ο λόγος να ξέρεις που τον αγοράζουνε είναι κυρίως ο υπερχρονισμός...

ν'ομιζα 'οτι ο extreme είναι ο μ'ονος διπύρηνος 8mb cashe

ο extreme εχει 4mb οπως εχουν οι 6600,6700 και οι νεοι 6320,6420

Αλλα και 8mb να ειχε δεν παιζει και τοσο σημαντικο ρολο η L2 (Για τις περισσοτερες εφαρμογες, γιατι υπαρχουν καποιες που τις βοηθαει)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Winters

H καλυτερη ψυκτρα της αγορας...

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808715

Δεν την ειχα βρει στο e-shop.εφαγα τον τοπο αλλα τιποτα.... Οντως η καλυτερη στην αγορα.. Εγω πηρα infinity και αυτη πολυ καλη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.