figo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2007 Επειδη ολο και περισσοτερο παιζουμε παιχνιδια flash σε διαφορα sites και συνηθως (τουλαχιστον εγω) ακουω μουσικη απο το winamp,ξερει κανεις καποιον τροπο να χαμηλωνουμε την ενταση του ηχου σαυτα τα παιχνιδια?Στα vista νομιζω πως μπορεις να ελεγξεις την ενταση καθε πηγης ηχου κατι αναλογο γινεται στα xp?κ ενα αρκετα εθιστικο παιχνιδι:http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από figo ......... και συνηθως (τουλαχιστον εγω) ακουω μουσικη απο το winamp.......... κι εγω αλλα συνηθως αυτα τα παιχνιδια εχουν και επιλογη για σιγαση καπου (καμια φορα δυσδιακριτη)> πχ οπως το MUTE κατω δεξια !! στα ΧΡ δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω δεν εχουν (κοβεις και το winamp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Απρίλιος 19, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 Καποιος τροπος να χαμηλωνει ο ηχος απο εφαρμογες που λειτουργουν στον firefox υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.