jimakos21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2007 Ποσο κοστιζει ενα συστημα water cooling(βασικα ενα normal συστημα οχι εξωφρενικες τιμες.) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Απρίλιος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 custom ή έτοιμο;Εξαρτάται και τι θέλεις να ψύξεις/πόσο καλά θέλεις να το ψύξεις.Μόνο για επεξεργαστή,με 200 είσαι με χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 οπα,οπα...και με 120 ευροπουλακια την κανει την δουλεια του ανετα για επεξεργαστη μονο ..jimakos21 υπαρχουν παρα πολλα θεματα σχετικα,κανε μια αναζητηση στο φορουμ κ θα βρεις απαντηση για καθε γουστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_PCW Απρίλιος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Αμα έχεις εργαλεία .. το πολύ 50 Ευρώ custom καλή ! Κάτσε καλά .. Την βγάζεις λάδι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 ψυγείο , μπορώ να φτιάξω μόνος μου ???Ένα χάλκινο σαν κουτί με 2 12 ανεμιστήρες , αντλία ετοιμη και σωλήνες , πάλι έτοιμοι. Μπλοκ εχω δει θεματα οποτε τι αλλο μένει ???Επειδή είμαι ασχετος σορυ αμα εγραψα καμια μ@λ@κ!@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από nik92 ψυγείο , μπορώ να φτιάξω μόνος μου ???Ένα χάλκινο σαν κουτί με 2 12 ανεμιστήρες , αντλία ετοιμη και σωλήνες , πάλι έτοιμοι. Μπλοκ εχω δει θεματα οποτε τι αλλο μένει ???Επειδή είμαι ασχετος σορυ αμα εγραψα καμια μ@λ@κ!@. Κάποτε είχα πάρει χειροποίητο ψυγείο χάλκινο για ένα παλιό αμάξι που είχα με 25. Ρώτα σε κανένα μηχανικό από τους παλιούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Απρίλιος 19, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 200 το πολύ εννοούσα..εξαρτάται και τι επεξεργαστή θέλεις να ψύξεις...πάντως με το συστημα που έχεις με 120 είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.