anubis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2007 σε ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ χρόνο μετά την είσοδο στα Win, το σύστημα ενός φίλου κάνει reboot. Μετρήσαμε με χρονόμετρο και ΠΑΝΤΑ κάνει τον ίδιο χρόνο. Καθαρίσαμε ιούς και worms, αλλά συνεχίζει και το κάνει. Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Απρίλιος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 έχει SP2? μου θυμίζει εκείνο το περίεργο worm που σου έκανε restart στο 1 λεπτό.Backup + format ως έσχατη λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 σου πεταει msg για ενα service οτι θα κλεισει σε 1 λεπτο και να αρχιζει η αντιστροφη μετρηση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Απρίλιος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για κάποιο worm τύπου msblaster ή sasser. Googlαρε για removal tool και hotfix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Βάλε το σε Safe mode να δεις αν το παθαίνει κι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Safe Mode δοκίμασες; Παίζει και να ξεκινάει κάποιο πρόγραμμα που να έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Απρίλιος 17, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 το έχω δοκιμάσει ΚΑΙ σε safe mode και κάνει το ίδιο. Η προστασία που έχω είναι AVG, Ad-Aware, Spybot, Spyware Blaster και Spyware Guard. Απενεργοποίησα την αυτόματη επανεκκίνηση και μου πέταξε μια BSOD στα μούτρα με κωδικό 0x000000be. Το googl-αρα και λέει ότι κάτι πήγε να κάνει write σε κάτι read-only!!! Μακάρι να μου πέταγε μήνυμα ότι κάποιο service θα κλείσει σε ορισμένο χρόνο, αλλά πού τέτοια τύχη;edit: Αν το αφήσω στην οθόνη υποδοχής με τους χρήστες, δεν κλείνει ΠΟΤΕ. Μόνο όταν κάνω login κάποιον χρήστη. Και με όλους τους χρήστες κάνει πάλι το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Μπορεις να προλαβεις να φτιαξεις νεο χρηστη (η το χεις κανει ηδη; )και να δεις αν θα στο κανει και εκει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Από τη στιγμή που στο κάνει μόνο σε χρήστες είναι user activated. Ρίξε μιά ματιά στη regisrty (πως θα μου πεις τώρα...) στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run να δεις τι τρέχει και σβήνε ένα ένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Απρίλιος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Δοκιμασες sytem restore?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Απρίλιος 17, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 άκυρο για το safe mode. Με είχε πληροφορήσει λάθος. ΔΕΝ κάνει restart μετά από 2-3 λεπτά από την είσοδο στα Windows. Έκανα και flash στο BIOS (άσχετο, αλλά δεν έβλαψε κανέναν) και βλέπουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 17, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Μόλις σου βγάλει το μήνυμα του shutdown, τότε start->run και γράψε shutdown -a. Θα ακυρώσει το shutdown.SP2 Έχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αν παίζει στο same mode, δες τι υπάρχει στη registry κι αν το κάνει σε όλους τους χρήστες δες κι εδώ: HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 17, 2007 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 H ψύκτρα πατάει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 17, 2007 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αφού μπαίνεις σε Safe Mode, άνοιξε Start, Run γράψε Msconfig και βγάζε ότι είναι περιττό. ’σχετο, αλλά δεν πιστεύω να έχει 2 monitor προγράμματα ίδιου τύπου ε; Αν ναι, άφησε μόνο το antivirus και ένα antispyware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Απρίλιος 17, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 βρε SP2 έχει, αλλά δε βγάζει κανένα μήνυμα ότι θα κλείσει. Όταν φτάσει η ώρα του (το έχω χρονομετρήσει), ακριβώς 2,5 λεπτά μετά το φόρτωμα όλων των προγραμμάτων της taskbar κάνει restartedit: του παίρνω ghost τώρα για να είμαι ήσυχος και θα κάνω ένα repair στα XP. Αναμένετε εξελίξεις και νέα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Απρίλιος 17, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 @ Wizard : πήγα στο Registry αλλά στο Run δεν είχε τίποτα στη λίστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 17, 2007 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 τι θερμοκρασίες υπάρχουν μέσα στο κουτί ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2007 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από anubis @ Wizard : πήγα στο Registry αλλά στο Run δεν είχε τίποτα στη λίστα Πολύ χλωμό να μην έχει τίποτα στη registry. Πήγες και στα δύο σημεία? Αν στο κάνει με όλους τους χρήστες, πιό πιθανό να το βρει στη 2η θέση που σου έδωσα. Αν δεν είχε τίποτα εκεί δε θα φόρτωνε κανένα εικονάκι στι task bar. Δε φορτώνει τίποτα?Επίσης κάνε αυτό που σου είπε και ο jpavly γιατί υπάρχουν μερικά που δε φαίνονται στη registry Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 17, 2007 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 κατέβασε το hijackthis και πόσταρε μας εδώ το log που θα δημιουργήσει με τις εφαρμογές που τρέχουν. Έτσι θα βρούμε πιο πρόγραμμα κάνει τη ζημιά. Επίσης να φροντίσεις να είναι ενημερωμένο το λειτουργικό με όλα τα updates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.