sakis_the_fraud1416003252 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2007 συμφωνα με μια παγκοσμια μελετη, το 27% των χρηστων του ιντερνετ στην χωρα μας, χρησιμοποιει τον Firefox 2 για να "σερφαρει" στο ιντερνετ! http://www.xitimonitor.com/en-us/browsers-barometer/firefox-march-2007/index-1-2-3-77.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Μιλαμε ολος ο κοσμος ειναι ακομα πολυ πισω.....Βαλτε Opera ρε προβατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Απρίλιος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Γιατί πρόβατα ρε φίλε... Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα!!!:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Εγώ που ακόμα έχω τον 1,07 είμαι πολύ πίσω ε? Υ.Γ. Μπεεεε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Τι να την κάνω την Όπερα, αν δεν παίζει ούτε roboform ούτε videodownloader, ούτε adblock, ούτε το TheLab menu, ούτε δεκάδες άλλα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo..... Βαλτε Opera ρε προβατα! Πως φαίνονται οι προχωρημένοι ε; Επειδή θα σου απαντήσουν πολλά "πρόβατα" ένα έχω να σου πω! ΜΠΕΕΕΕΕ! Edit. [Σου απάντησαν ήδη βλέπω] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 17, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Τι να κανουμε ισως σε 10αρια χρονια προπαγανδα να σας πεισω και σαςΑρχική απάντηση από Wizard! Τι να την κάνω την Όπερα, αν δεν παίζει ούτε roboform ούτε videodownloader, ούτε adblock, ούτε το TheLab menu, ούτε δεκάδες άλλα...? Ολα αυτα υπαρχουν στο Opera...εκτος του TheLab Menu για την ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Απρίλιος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Moνο 27%?? Αντε να ανεβαινουμε λιγο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από kallileoΟλα αυτα υπαρχουν στο Opera...εκτος του TheLab Menu για την ωρα. Roboform για Opera...?Από το site τους: Opera -- NOT supportedOpera: RoboForm does not work with the Opera browser.http://www.roboform.com/browsers.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Mα δεν είναι το θέμα αν έχει ο opera ένα widget παραπάνω ή ο FF ένα add-on ...Eίναι ότι είναι και οι δυο σχεδόν ταυτόσημοι σε δυνατότητες. Οπότε γιατί ο αλληλοσπαραγμός; Και εδώ πια AMD-Intel, ATI-Nvidia, Amiga-Αtari, Amstrad-Commodore:p κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 17, 2007 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 ΜΠΕΕΕ και απο εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 17, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 To Opera εχει Wand Manager που ειναι αντιστοιχο του Roboform. Σας τρωμε ρε... Αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ο IE. Πρεπει να εκλειψει τελειως απο τα PC μπας και καταφερουμε να φτιαξουμε καμια σελιδα σε HTML που να μην θελει 100 fix για το καθε τι που δουλευει σε Opera και Firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 17, 2007 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 +99999999999 στον kallileoΕτσι , φατε τον Mozilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2007 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo To Opera εχει Wand Manager που ειναι αντιστοιχο του Roboform. Που είναι μια σαχλαμάρα και μισή. Δεν έχει τη φορητότητα του Roboform, δεν έχει τα πολλαπλά προφίλ όπως έχει το roboform, δεν έχει την κρυπτογράφηση του Roboform και πολλά άλλα. Χώρια που άν κουβαλάς τα passwords μαζί σου (σε ένα usb-stick) και πας κάπου, πρέπει να βάζεις Opera και να κάνεις ένα σωρό αλχημίες για να παίξει με τα δικά σου pass, ενώ στο Roboform κάνεις απλά open ένα αρχείο και, αν ξέρεις τον κωδικό, βλέπεις τι έχει μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 17, 2007 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Να σε πω αληθεια δεν ξερω και πολλα για Roboform... αλλα δεν εχει καμια σχεση με το τους browsers. Δεν ξερω γιατι δεν το εχουν κανει να δουλευει με Opera.Αυτο που μπορεις να κανεις με το Οπερα ομως ειναι να το βαλεις σε usb stick και να το τρεχεις απο αυτο οπου θες χωρις να περναει κανενα δεδομενο στον υπολογιστη που τρεχει οποτε εχεις ολες τις ρυθμισεις παντα μαζι σου....και δεν χρειαζεται καμια αλχημεια καθως ολες οι ρυθμισεις ειναι στο φακελο Profile.Επισης εχει και torrent client ενσωματωμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony93 Απρίλιος 17, 2007 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 εγω προτεινω netscape και παλι netscape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 17, 2007 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 kallileo ποια είναι τα πρόβατα;Για να μαζευόμαστε λίγο σιγά-σιγά για να μην μπει κανείς στο μαντρί.ΥΓ.: Για να μην το ξεχάσω, Firefox FTW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 17, 2007 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Είστε όλοι απαρχαιωμένοι και δεν μπορείτε να φτάσετε ποτέ το μεγαλείο του Supah-Dupah-Internet-Exlporah-Ow-Yeah. Θέλω πολλά παράθυρα, τι tabs και αηδίες, να μου κολλάει το PC και να τρώει ΤΒ μνήμης. Παρακμή FTW! Mozilla και εδώ - δεν έχω δοκιμάσει Opera (έχω όμως στο W950i :devil: ). Netscape παλιότερα (πιτσιρίκι μιλάμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Απρίλιος 17, 2007 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Opera ftw λέμε..Χώσε Kallileo! Kαλό το Roboform αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Όλα είναι θέμα γούστου αλλά προσωπικά πλέον μόνο με Opera βολεύομαι... Σίγουρα δε θα γυρίσω σε Firefox επειδή οι τύποι της Siber Systems δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο σε Opera. Mία χαρά κάνω τη δουλειά μου και με το Wand Manager. Αν είσαι παρανοϊκός με την ασφάλεια, εντάξει, είναι "λίγο" το wand αλλά απο την άλλη τα vulnerabilities που βρίσκουν στον Opera είναι απο ελάχιστα εώς ανύπαρκτα (για πολλούς και διάφορους λόγους) ενώ δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Firefox... Όταν πρωτοβγήκε ο 2.0 ήσουν better-off με IE μέχρι να βγουν τα σχετικά update. Κατά τα άλλα, χρησιμοποιώ και τον IE για ebanking και διάφορα περίεργα site που δεν παίζουν καλά σε Opera. Ο 7 δεν είναι κακός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.