Jump to content

6800 ή χ800 pro

koukounis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κάποιος φίλος θέλει να αλλάξει την geforce 4ti σε ένα xp2200.

Έχουν βρεθεί μεταχειρισμένες

1) 6800 απλή 128ΜΒ

2) Χ800 προ 256ΜΒ

Έχουν ίδια τιμή

Αν και η 2η μου φαίνεται καλύτερη θα ήθελα και τις δικές σας πολύτιμες συμβουλές όπως πάντα.

Η X800 καλύτερη, αλλά υστερεί σε Shader Model εφ'όσον έχει μόνο 2.0.

Η 6800 έχει και 3.0, αλλά είναι πιο κάτω σε επιδόσεις.

Τι παιχνίδια παίζει;

Το Oblivion δεν μπορει να το παιξει λογω μη υποστηριξης Pixel Shader 2.0

απο την G-force 4 (v 1.1)

Καλυτερα να παει για 6800 λογω υποστηριξης P.S. 3.0;)

Αρχική απάντηση από knight_77

Το Oblivion δεν μπορει να το παιξει λογω μη υποστηριξης Pixel Shader 2.0

απο την G-force 4 (v 1.1)

Καλυτερα να παει για 6800 λογω υποστηριξης P.S. 3.0;)

Και εγω αυτο λεω :)

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2746&p=7 , Yπόψιν ειναι αρκετά μπροστα ομως η Χ800 , επίσης με την 6800 την απλη 128mb , δεν υπάρχει κανενα ενδεχόμενο πρακτικής εφαρμογής του hdr , πάλι με bloom θα παιζει. Το game απλα δεν θα ειναι playable. Ακόμη και με την 6800gs pciex 256ddr3 που το ειχα ξεκινήσει σε εξωτερικους χώρους έτρωγε ήττες χοντρές . . .

Καλά αν μιλάμε για Oblivion και οι 2 είναι λίγες. Σε αυτή την περίπτωση πάντως, καλύτερα η Χ800.

Αλλά τι να λέμε σε ΧΡ2200 θα το βάλει, ότι κάρτα και να βάλει, θα κάνει υποχωρήσεις.

τελικά η χ800 είχε ψύκτρα zalman (cpu και μνήμες) και αγοράστηκε. Πιστεύω να μπορέσει να παίξει oblivion σε 800x600. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.

Αρχική απάντηση από iced

Χ800pro ειναι πολυ καλυτερη, Συγκρινεται με την 6800ulrta

Βασικά, η X800XL είναι στα κυβικά της 6800ULTRA. Αλλά και η X800PRO δεν είναι πολύ πισω.;)

Τελικά αυτό το pc ήταν μια ολόκληρη ιστορία. Είναι xp barton 3200+ αλλά είχε κακοστηθεί στο bios και έτρεχε fsb 100 αντί για 366.

Τρέχει 800χ600 medium / low settings se 17αρα crt και μπορεί να το ψιλοπαλέψει και για 1024x768 με overclocking.

Βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει όταν προχωρήσει και βγεί outdoors.

Και εγω θα πω υπερ της ΑΤΙ , εκτός εαν η 6800 ήταν GT !! ;)

Εχω παίξει το Oblivion τουλάχιστον τρεις φορές , αρχή εως τέλος. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.