Magnum Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2007 Ξέρετε αν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη που να μπορεί όμως να το στείλει εδώ, το Reser Chip για τον EPSON Aculaser C1100 ??Όπως αυτό εδώ :Link 1 Link 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG Σεπτέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Δυστυχώς αρκετούς μήνες μετά... Έχω αυτό το chip με κόστος 18 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Σεπτέμβριος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Με ενδιαφέρει ακόμη ....Δουλεύει το έχεις δοκιμάσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG Σεπτέμβριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Με ενδιαφέρει ακόμη ...Δουλεύει το έχεις δοκιμάσει ? Δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν πιστεύω να μην δουλεύει. Απλά εκτιμώ (λόγω άλλων chip) ότι θα υπάρχει μια πιθανότητα 1 στα 10 ή 1 στα 30 να είναι ελλατωματικό, αλλά αυτό το αναλαμβάνω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.