Zinc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 Χαιρετώ άπαντες και περνάω απευθείας στην ερώτηση. Πρέπει άμεσα να βρώ μια motherboard κορυφής σε απόδοση/ποιότητα/υπερχρονισμό που όμως να πληρεί τα κάτωθι:Socket 478AGP 8xDual Channel DDR 400 (Unbuffered & Non ECC?)Όλα αυτά πρέπει να εμπίπτουν στην κατηγορία του chipset ι865PE αν δεν κάνω λάθος.Τι λέτε για κάτι από αυτά;P4P800-E DeluxeMSI 865PE Neo 2Gigabyte GA-PENXP...ή μήπως κάτι άλλο;Και κάτι ακόμα... ΠΟΥ ΣΤΟ ____ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 την πρωτη για μενα την ειχα και ηταν παρα πολυ καλη απο ολες τις αποψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 ASUS P4C800-E Deluxe Μπεστ μαδερμποαρντ αραουντ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zinc Απρίλιος 16, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Το P4C800 είναι i875 και για τη μνήμη έχει parity και ECC. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω πάνω non-ECC dimms. Τα PC3200 OCZ EL Titanium XTC που έχω πρέπει να είναι non-ECC. Εσείς σαν πιο σχετικοί θα μου πείτε αν υπάρχει πρόβλημα... απλά δεν θέλω ασυμβατότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Zinc Το P4C800 είναι i875 και για τη μνήμη έχει parity και ECC. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω πάνω non-ECC dimms. Τα PC3200 OCZ EL Titanium XTC που έχω πρέπει να είναι non-ECC. Εσείς σαν πιο σχετικοί θα μου πείτε αν υπάρχει πρόβλημα... απλά δεν θέλω ασυμβατότητες. μπορεις να βαλεις μνημες non-ΕCC:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zinc Απρίλιος 16, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Τότε και κάθε πρόταση για i875 είναι ευπρόσδεκτη, μόνο που θα πέταγα από τη χαρά μου αν μου λέγατε με κάθε πρόταση και που θα βρώ το συγκεκριμένο προϊόν. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Ψαξε στο στοκ του ΠλαισιουΚαι τετοιες μητρικες θα βρεις σε site με αγγελιες τυπου www.emarket.gr www.ibid.gr www.123sold.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.