Athens2004 Απρίλιος 19, 2007 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 965ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Οι μνήμες είναι με SPD setting στο BIOS, καθώς δεν τις έχω ψάξει καθόλου εδώ και 6 μήνες που τις έχω (Gskill 2GBPK DDR2-800) καθώς καμιά μητρική που είχα δεν πήγε πάνω από 400 για να αρχίσω να σημειώνω... Κουλό Νο1 (αρκετό κουλό να με κάνει να πάθω 3-4 ελαφρά εγκεφαλικά μέσα σε 15'): 1ο boot μπαίνω Windows να σιγουρευτώ ότι παίζουν όλα με ένα driver update, restart όλα καλά. 2ο ξαναμπαίνω βλέπω Core temp να σιγουρευτώ ότι πάτησε καλά το μπλοκ κλπ, χλιδή. 3ο boot και φαρμακερό, μπαίνω BIOS και χτυπάω 400 fsb με τη μία όλα τα ρεύματα default, σταυρώνω τα δάχτυλα και λέω "ή θα μου τα δώσεις μωρή κουφάλα, ή πάω με τη μια στην 7η μητρική" Νέκρα... 2-3 απόπειρες ανεβάζοντας ρεύματα λίγο λίγο... τι είχα κάνει ο ρόμπας; Είχα αφήσει το multi στο 10x... και προσπαθούσε η κακομοίρα να μπει με 1.35V Vcore στα 4GHz... 4o boot, multi 8x, fsb=400, ρέματα default, μπήκε κι έτρεξε τα πάντα Τα κεφάλια μέσα τώρα (και λίγο πιο προσεκτικά με τον πολλαπλασιαστή) για να δούμε τι μπορεί να κάνει η Ασούλα Χρήηηηστοοοο! Vdroop mod; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 20, 2007 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Μεγειές Μπορείς να το κάνεις και με μολύβι 2ΗΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ΜεγειέςΜπορείς να το κάνεις και με μολύβι 2ΗΒ <3Δώσε όμως και μια πανοραμική βρε ξάδερφε, γιατί είμαστε και 32 χρονώ άνθρωποι.10 λεπτά τώρα κοιτάω την μητρική και δε μπορώ να βρω από που είναι αυτό το zoom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 20, 2007 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Κοίτα δεξιά απ την πάνω δεξιά τρύπα της ψύκτρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:33] Κοίτα δεξιά απ την πάνω δεξιά τρύπα της ψύκτρας. Το βρήκα! Τώρα δε μπορώ να βρω μολύβι... Όπως και να'χει, Great Success! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 20, 2007 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Tι ? Τώρα θα το κάνεις το Vmod? Tης νύχτας τα καμώματα..Την βρήκες την Στρατιωτινα σου, Μεγειές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Bugs εώς τώρα1) Όχι τόσο "bug", όσο "feature": όταν κάνω αλλαγές στο BIOS κάνει αυτό το 2πλό restart που είχα να δω από εποχής DS3 και δεν αισθάνομαι και πολύ χαρούμενος για τους σκληρούς μου.2) Στο "fsb" στο BIOS, δεν μπορώ να πατήσω Enter και παίζει μόνο το +-. Τρομερά ενοχλητικό, ειδικά όταν αλλάζω πολλαπλασιαστές και πάω το fsb πάνω-κάτω μεταξύ 340 και 410. ’σε που με το +- κάνει refresh ολόκληρη την οθόνη.Μακάρι να είναι μόνο αυτά τα bugs της και να μην ανακαλύψω τίποτα άλλα, πιο σπαστικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Ψηλά ρεύματα δίνει όταν τα έχω στο "Auto", ή μου φαίνεται εμένα; Μήπως να χαμηλώσω κανένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Απρίλιος 20, 2007 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Commandoοοοο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 20, 2007 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Mην αφήνεις τίποτα στο auto δίνουν οτι θέλουν οι asus , εγω έβαζα παντα τις χαμηλότερες manualy και 1.35 στο cpu οταν ξεκινουσα να ψάχνω . Επισης το vdrop ειναι πανευκολο οπως ειδες κάντο με μολύβι [4-5 περάσματα απο ακρη σε ακρη του smd αρκουν] και δουλέυει αψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 20, 2007 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από N3M3SYS Commandoοοοο!!! Πάρε το αλλιώς γιατί θα βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 ’λλη μια ώρα για να σιάξω το registry χτες το βράδυ. Επιχείρησα 2-3 φορές να μπω Windows με 4-4-4-4 αντί για 4-4-4-12 (κατά λάθος εννοείται) και μέχρι να το πάρω χαμπάρι, έγινε corrupt το registry hive... Τελευταία φορά που κάνω oc στις 04:00 το πρωί Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 20, 2007 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Πιο πολλες ωρες ασχολεισαι με την commando παρα με την γυναικα :D hahhaha Μη μας λες καθε λιγο και λιγακι...Μπες στο ψητο , βρες ενα καλο νουμερο , κανε κανα Bench και ποσταρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Πιο πολλες ωρες ασχολεισαι με την commando παρα με την γυναικα :D hahhaha Η γυναίκα είναι σε ταξίδι, ειδάλλως σιγά μη με άφηνε τόσες ώρες μπροστά στο BIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 20, 2007 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:25] ’λλη μια ώρα για να σιάξω το registry χτες το βράδυ. Επιχείρησα 2-3 φορές να μπω Windows με 4-4-4-4 αντί για 4-4-4-12 (κατά λάθος εννοείται) και μέχρι να το πάρω χαμπάρι, έγινε corrupt το registry hive... Τελευταία φορά που κάνω oc στις 04:00 το πρωί Γι αυτό προτιμώ τα Vista όταν ψάχνομαι για υπερχρονισμό.Δεν καταστρέφεται η εγκατάσταση για τέτοιους ανόητους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Απρίλιος 20, 2007 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Μεγειά Chosen! Καλά αποτελέσματα! Ψήνομαι κι εγώ να τσιμπήσω τη μητρική αυτή, οπότε δίνε λεπτομέρειες για να ξέρω με τι θα έχω να κάνω και αν αξίζει τελικά...! Αναμένουμε νουμεράκια με τον Quad ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 20, 2007 Author #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Είμαι σε δίλλημα: ήρθε ένα πακέτο με τα κομμάτια για το pc ενός φίλου, και μεταξύ άλλων, έχει 2 γίγα OCZ Platinum edition XTC PC2 6400 4-5-4-15 και σκέφτομαι να τις κρατήσω (?)Δεν προλαβαίνω να τις δοκιμάσω, γιατί θα τον έχω εδώ στο σπίτι αύριο το πρωί και δεν έχω καν δοκιμάσει τις Gskill μου (2GBPK DDR2-800 4-4-4-12)Ο φίλος ξέρει μόνο ότι του παρήγγειλα 2GB DDR2-800 CL4, ούτε μάρκα ούτε τίποτα. Επίσης η μητρική του είναι NF6, οπότε όπως και να'χει θα τις τρέχει στα 800 με τα μανίσια timings, δίπλα σε έναν Q6600, οπότε δε με νοιάζει πόσο θα πάνε αυτές που θα κρατήσει αυτός.Απόψεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 20, 2007 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Θα σου λεγα G.Skill γιατι τις θεωρω πιο σιγουρες μνημες και πιο καλα timings και πιστευω θα ανεβαινουν πιο ευκολα..Ασε που εχουν ακουστει τοσα με τις OCZ απο θεμα ασυμβατοτητας και προβληματων..Γνωμη μου παντα..Απο αυτες τις 2 τις G.skill Εχεις ψαξει απο δω μεσα οι "PK" αν ανεβαινουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 20, 2007 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Ψηλά ρεύματα δίνει όταν τα έχω στο "Auto", ή μου φαίνεται εμένα; Μήπως να χαμηλώσω κανένα; αυτο το προγραμμα πετρο απο που το κατεβασεις?η το ειχε στο soft,της μητρικης σου?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.