ερμαρος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2007 παιδιά έχω σε ένα cd κάτι αρχεία open office, βάζω το cd σε υπολογιστη που έχει μόνο ms office και μου διαβάζει τα άρχεία σε ακαταλαβίστικα. ξέρετε γιατί γίνεται αυτό. τα αρχεία μου είναι στα ελληνικά και το word εγγλέζικο η του 2000 η του 2003. Υπάρχει λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Απρίλιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Απο ότι ξέρω όχι...Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για μένα μεγάλη πατάτα. Υπάρχει μάλλονπρόβλημα στην κωδικοποίηση της γραμματοσειράς και δεν μπορεί να ταανοίξει το MS word. Επειδή το είχανε στο ιντερνετ καφε που δούλευα πολύςκόσμος την είχε πατήσει. Κάνανε μεγάλες εργασίες και μετά δεν μπορούσαν να τις ανοίξουν. Ως τωρα δεν έχω δρει τρόπο να ανοίγουν με word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Απρίλιος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 την έχω πατήσει δηλαδή?:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Στο OpenOffice δεν εχει επιλογη να αποθηκευεις ως .doc Word???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Απρίλιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo Στο OpenOffice δεν εχει επιλογη να αποθηκευεις ως .doc Word???? νομιζω μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Απρίλιος 16, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 έχω το έγγραφο πατάω αποθήκευση ως και έχει π.χ word 5.0, word 6.0. μετά τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 16, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2007 Η πιο συμβατή πλατφόρμα , είναι να σώζεις το αρχείο ως Doc - Microsoft office 2000 XP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Απρίλιος 17, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 εντάξει το έφτιαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 17, 2007 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Γιάννης Ν [Χθες, στις 15:40] Απο ότι ξέρω όχι...Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για μένα μεγάλη πατάτα. Υπάρχει μάλλονπρόβλημα στην κωδικοποίηση της γραμματοσειράς και δεν μπορεί να ταανοίξει το MS word. Επειδή το είχανε στο ιντερνετ καφε που δούλευα πολύςκόσμος την είχε πατήσει. Κάνανε μεγάλες εργασίες και μετά δεν μπορούσαν να τις ανοίξουν. Ως τωρα δεν έχω δρει τρόπο να ανοίγουν με word. Πατάτα???Αφού ούτε το έχεις δει.Διαφορετικά δεν θα έλεγες ότι έχει πρόβλημα με κωδικοποίηση γραμματοσειράς και δεν μπορούσε να το δει το Word.Θα ήξερες ότι το Open Office μπορεί να σώσει τα αρχεία του σε όλα τα αναγνωρισμένα format και επιπλέον και σε μη αναγνωρισμένα όπως του Office.Δεν υφίσταται θέμα κωδικοποίησης γραμματοσειράς.Χρησιμοποιώ το Open Office αποκλειστικά 4 χρόνια.Είναι άψογο.Το format που σώζονται τα αρχεία του είναι αναγνωρισμένο παγκόσμια. H MS$ έχει το πρόβλημα, γιατί όφειλε να έχει συμβατότητα και να διαβάζει τα αρχεία του open office όπως και κάθε άλλο αναγνωρισμένο πρότυπο.Τα αρχεία του Office σώζονται σε μη αναγνωρισμένο πρότυπο.Μη λέμε ότι θέλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik92 Απρίλιος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Γιάννης Ν [Χθες, στις 15:40] Απο ότι ξέρω όχι...Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για μένα μεγάλη πατάτα. Υπάρχει μάλλονπρόβλημα στην κωδικοποίηση της γραμματοσειράς και δεν μπορεί να ταανοίξει το MS word. Επειδή το είχανε στο ιντερνετ καφε που δούλευα πολύςκόσμος την είχε πατήσει. Κάνανε μεγάλες εργασίες και μετά δεν μπορούσαν να τις ανοίξουν. Ως τωρα δεν έχω δρει τρόπο να ανοίγουν με word. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 17, 2007 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από ερμαρος [Σήμερα, στις 15:29] εντάξει το έφτιαξα έκανες αυτό που είπα ή κάτι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Απρίλιος 17, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 έκανα αλλά δεν είχα xp αλλά word 2003. τελικά όλα οκ. Εγινε η μετατροπή. Τhanks:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 :D MS Office 2000/XP είναι η περιγραφή του συμβατού τύπου εγγράφου. Χάρηκα που τα κατάφερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 17, 2007 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Γιάννης Ν [16-04-2007 15:40] Απο ότι ξέρω όχι...Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για μένα μεγάλη πατάτα. Υπάρχει μάλλονπρόβλημα στην κωδικοποίηση της γραμματοσειράς και δεν μπορεί να ταανοίξει το MS word. Επειδή το είχανε στο ιντερνετ καφε που δούλευα πολύςκόσμος την είχε πατήσει. Κάνανε μεγάλες εργασίες και μετά δεν μπορούσαν να τις ανοίξουν. Ως τωρα δεν έχω δρει τρόπο να ανοίγουν με word. Πολύ μεγάλη πατάτα, τόσο μάλιστα που κράτη ολάκερα αποφασίζουν να κάνουν τη μετάβαση στο Ooo τους τελευταίους μήνες και η ΜΣ τρέχει και δε φτάνει συνήθως να τους αντιστρέψει την απόφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 17, 2007 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Με πρακτικές ύποπτες.Στις Φιλιππίνες δεν είναι που αποφασίστηκε να υποστηριχθεί το .odt του ΟΟΟ ως το επίσημο format στη χώρα και ξαφνικά τελευταία στιγμή, δεν το υπογράφουν κάποιοι βουλευτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Απρίλιος 17, 2007 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Όπως είπα "για μένα"....Για πες μου μερικά απο αυτά τα κράτη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.